Hirdetés
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
volt, de csak a "végefelé" már nem sokáig használtam. egy SBPro kompatibilis Opti chipsetes hangkártya mellé volt berakva, hogy valamelyiken majdcsak kijön a hang, persze akkor meg egymást ütötték agyon, de megfelelő széljárás esetén jó volt

akkor is voltak 220-5-1 meg 220-7-1 rajongó emberek, én 220-5-1-es voltam
nyilván a 2féle hangkártyát nem szó szerint értettem, de az alapgondolatot tulajdonképpen pont megerősítetted te is: vagy támogatta a progi (vagy inkább játék), vagy nem, és ennyi beleszólásunk volt
nem volt univerzális oprendszer interfész, hanem ha a játék nem ismerte a kártyát, akkor jött az sb emuláció (vagy a másik kártya), rosszabb esetben fallback pc speakerre 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fedora Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest