- Külföldi SIM-ek itthon
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
De milyen menübe??? Ezeken már nincs menü minden alkalmazás ikonja kint van. Amit meg nem találunk azt keressük ahol tudjuk.
Amúgy meglett a frissítés, nem volt jó ideje kikapcsolva újraindítva a telefon, ez segített rajta. Most hogy minden helyrejött, le is pucolta magát. 57% szabad hely lett a tárterületből!
-
Aureal
őstag
Hát annyira nem ver az ki semmilyen szemet, hogy nincs is ilyen elem pajtás!
A beállításokban meg akkor jártam utóljára, mikor tavaly augusztusban megvettem a telát.
Ezek vannak csak:
a telefonról, rendsz.alk. frissítés, biztonsági állapot, sim és mobil hálózatok, wifi, bluetoth, kapcsolat megosztás, képernyőzár, megjelenítés, hangok rezgések, értesítések, kezdőképernyő, háttérkép, témák, jelszavak biztonság, akkumlátor teljesítmény, alkalmazások, további beáll., digitális jólét..., spec. funkciók, mi fiók, google, fiók és szinkronizálás, szolgáltatások visszajelzésLátsz te itt tárhelyet???
Amúgy én a telót használati eszközként használom, nem azt nézem hogy milyen beállítás mélyén mit lehet rajta hekkelni.Régebben szólt ha sok szemét felgyűlt a netezés stb során és lenyomtam a tisztítóval. Mostanában nem is kiabált, csak 1-2 napja volt megbújva a sok yt reklám ajánlat közt az értesítőn, hogy túl kevés a szabad hely, ami lassuláshoz vezethet. Nem vagyok én Android OS rendszermérnök, mit tudom én mit csinál ez a háttérben magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest