- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem korszakalkotó játékot ma már nagyon nehéz csinálni (őszintén szólva a Witcher 3-on és a Dark Souls szérián kívül nem is tudnék ilyet mondani, ettől függetlenül tudnék nagyon-nagyon sok eszméletlen jó játékot említeni), nem úgy mint 15-20 éve. Én megelégszem azzal, hogy ha jó játékot kapok. A régi játékaikat imádom, Warcraft 3-ba, Diablo 2-be rengeteg időt öltem bele. A maiak közül a HS-t szeretem, a HotS sem rossz, de nincs időm rá, Overwatchot is megszerettem. Ebből 2 ingyenes, plusz a Starcraft 2 szintén majdnem teljes egészében, de máig nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. Rendszeresen tolják az új tartalmat, eventet, miegymást mindegyik játékukhoz, tényleg látszik, hogy odafigyelnek rájuk és igényesek, nekem pl. ennyi bőven elég.
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #10 üzenetére
A Starcraft Remastered is tartalmazza a Brood Wart, szóval gondolom ezt is kieggel együtt kell érteni.
All-time top 3 játékom a W3+TFT, de én is jobban örülnék azért egy 4. résznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kuponkunyeráló
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest