- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Nah, 2019-ben, amikor ez a készlet megjelent, nagyon csorgattam rá a nyálam. Az volt a baj, hogy csóró voltam és nem volt rá keret, hogy megvegyem, de nem telik el hét, hogy ne gondolnék erre a szettre. Épp 15 perce jutott eszem, amikor a nappali szekrényen rendezgettem a dolgaim és eszembe jutott, hogy most állítva pont elférne....erre itt ez az írás, hát kösz
Azt hiszem ez egy jel, el kell kezdenem gyűjtögetni, hogy megvehessem én is a rakétát -
Engineer086
Modder
Nah, 2019-ben, amikor ez a készlet megjelent, nagyon csorgattam rá a nyálam. Az volt a baj, hogy csóró voltam és nem volt rá keret, hogy megvegyem, de nem telik el hét, hogy ne gondolnék erre a szettre. Épp 15 perce jutott eszem, amikor a nappali szekrényen rendezgettem a dolgaim és eszembe jutott, hogy most állítva pont elférne....erre itt ez az írás, hát kösz
Azt hiszem ez egy jel, el kell kezdenem gyűjtögetni, hogy megvehessem én is a rakétát
Új hozzászólás Aktív témák
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest