- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A Symbian az Isten áldása.
Vagy inkább csapása. Én nagyon sok fantáziát láttam benne, sok jó programot, sok lehetőséget. Aztán csalódtam. Két symbianos telefont "kajáltam el" eddig., és még mindig sokkal jobban szeretem a "beégetett menüs" , de feleannyiba se kerülő kis w300amat. Egyszer majd talán írok a kettőről egy "tartóstesztet" .A Symbianban tehát én nagyon bíztam. Tényleg, pozitívan.
Lehetőségem van kipróbálni telefonokat, múltkor pl. 40-60 készüléket teszteltem.A samsungok tényleg szépek, ékszerdoboznak tűnnek , de a szoftevrük... Nem is tudom, nem vagyok vele kibékülve.
Motorolával sem.
Írod, N73ban "Egyedül csak az RDS rádiót hiányolom. Csak sima van." Ez azért ciki ahhoz kélpest, hogy egy 20-30 ezres mondjuk walkman telóban megvan ez is. Arról nem is beszélek, hogy nem úgy rendereli az oldalakat , ahogy az kéne....De azért nem rossz teló , midnenesetre én nem voltam elhalva tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest