- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee86
tag
Heló!Egy Intel E7500 procit szeretnék huzni, memória kingmax ddr2 800, alaplap 800at támogat. Ha az fsb 290-re emelem a memória 438 mhzen megy(stabilan), ha emelni akarom az fsb a memóriát vissza kell vennem, igy 320as fsbén 412őn megy a memória.
Az lenne a kérdésem, hogy ha adnék plus feszt a memóriának,akkor huzhatnám az fsbét anélkül hogy visszaveszem a memóriát? vagy az alaplap által támogatott 800 mhz a max? -
kpal
nagyúr
Ez jó lett és jó nagy a vállaszték.
-
pincehely
addikt
Helló!
A következő lenne a problémám:
Nem tudom az fsb-t tovább húzni 420-nál.
Adtam plusz feszt a lapnak, de a procinak nem tudok, illetve tudok, de hiába, mert akkor is automatikus értéket ad neki a lap, akármennyit is állítok be.---CPU z szerint.
Tehát beállítok mondjuk 1.25 voltot, de a fent nevezett program, és everest szerint is csak 1.124-et kap mondjuk(terhelve).
Hol tudom állítani a biosban, h ne legyen ilyen automatizmus?
Mert gondolom, h ha alapfeszen a proc elment 3400 ig, akkor feszemeléssel, még mehet egy darabig.
Config:
asus p5ql-pro
c2d e 8200
cm hyper 212
geil ultra
sapphire 4850
Jah és ha a pci express sebességét nem hagyom auton, hanem fixálom 100mhz-re akkor sehogy nem éled a gép. -
Köszönöm mindkettőtöknek
Ha lesz időm még javítom és kerül még fel még hűtő is... -
syC
addikt
Szép kis gyűjtemény! Grat
-
kecsetif
aktív tag
Magyon jó összefoglalás!
Nagy segítség tuninghűtő keresőknek! -
Bordoi
őstag
Szépen összeszedted a hűtőket. Gratulálok.
-
lepence
tag
Ezt is kihagytad:
Thermalright IFX-14 -
Köszönöm mindenkinek, az írás folyamatosan frissül, adatokkal is kiegészítem, még több hűtő fog felkerülni...
-
De szépen összefoglaltad!
Van nálam egy ilyen nevű bejegyzés a kedvencek között:
"Ezt a hűtőt vettem meg."Ez egy régebbi Zalman, még LED sincs rajt.
Ujjujj, mi? Semmi flinc-flanc, csak hűt.. -
PH-User
addikt
Én ha vennék, a Cooler Master Hyper TX2-t választanám.
Szép és hasznos írás!
-
motorhead
aktív tag
Szép összeállítás!
"ha kapunk plusz rev. B-t, az is jó választás"
én kaptam. Passzivan tuning esetén is nagyon jól hűt. Persze nem éppen olcsó darab.
-
Nekem Scythe Katana II van! Nagyon jól hűt, teljesen bírja a tuningot feszemeléssel is! Bár drága, tehát mások helyébe inkább CM Hyper TX-et vennék, de inkább ennek örülök jobban én speciel, mert CPU-hoz kaptam ajándékba bónuszként!
-
total90
veterán
Nekem Hyper TX2 van a Q6600-on és a tuningal is megbirkózik...jó szellőzés mellett.
-
LK
addikt
Az ASUS V-60 az egyik legjobb ár/teljesítmény arányú hűtő. Az AQUA-ban 6-7 ezerért verhetetlen.Olcsó,kispénzűeknek tökéletes.
-
hekkerman
tag
Üdv!
Nekem Cm Hyper 212-m van. A gyári Cm ventivel is brutális, q6600amat 450x8-on 53-55 fokon tartja 100as terhelés alatt Idle-ben 35-40. Nemtudom milyenek a többi hűtők, biztos van ettől jobb is, de aki olcsón szeretne jó hűtőt, szerintem ez megéri, egyszerű a felépítés, igaz a lapot kikell venni, hogy fel lehessen rakni, de a jobb hűtőknél ez megszokott szerintem.
Ui: én 7k-ért vettem, hibás pwm szabályzóval, így maximumon megy a venti, de ez nembaj, ígyis a vga zalmi hűtője túlharsogja, nemtudom mit gondoltak a tervezők ott....
ByeJah és nagy Upp a tesztek összegyűjtéséhez, így mindenkinek egyszerűbb a választás...
-
Glacialtech Igloo 5750-t is belevehetnéd
Alaplap felé fúj, hűti a feteket is
-
Jó összefoglalás.
-
Noi88
tag
Teccsék egy Freezer Xtreme teszt: [link]
-
Jamby18
senior tag
Mennyi légkavaró
Köszönjük a tesztet. Nekem Zalmi CNPS9700 LED van.
-
stvnppp
senior tag
Ezt szépen összeszedted. Grat!
-
Hawk1979
őstag
Legalább van miből válogatni,a laikusoknak is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest