Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Hát nem tudom..
Jelenleg, nem lehet kapni a kártyákat.. Ha esetleg kijönne ez is, akkor ezt sem lehet majd kapni, mert ugyan úgy megveszik a bányászok..
Szóval.. Ha tegyük fel, bedől a bányász dolog akkor ki fog venni 300+ ért kártyát, mert ez most új, és szarásig lesz a használt piac olcsó rx-el, mert a kutya nem fogja venni, vagy olyan nyomott áron, hogy már akár nekem is megérné, pedig ha valaki, akkor én vagyok az aki nem tervez kártyát venni. Jó nekem a gt 710 is..
Szóval akkor meg ott ülnek, és nem tudják eladni a rengeteg szééép, új csilivili kártyákat horror áron, mert eddig is vitte a nép, ezután is fogja, mert akinek nincs nagy igénye, vagy nem hajlandó 2-3x annyi pénzt kiadni egy kártyára, vesz egy használt 480-580 max rx-et..
Utána meg mindenki pislog, mert nem fogy az új kártya olyan mértékben, mint ahogy kellene és azért lesz magas az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest