Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
orichalcos marad? Ő volt a kedvencem

-
Mindig csak véletlen jött be az oldal, soha nem kerestem. Hát minden jót neki!

-
Szatyor95
senior tag
Eddig tiszta sor, még az is, hogy tudtommal telefonról írta a cikkeket. Csak régebben volt 1-2 olyan hiba az írásaiban, amit észre sem vettek sokan. Köztük én sem. Aztán ez az elmúlt pár hónapban már átment kegyetlen hibákba. Volt, hogy átmenetileg le is vették a cikket. Hibázni ugyan emberi dolog, de nagyon sokszor fordult elő vele az utóbbi időben. Ha meg csak beleolvasgat publikálás előtt, már egy olyan cikket hozhat össze, amikben csak kisebb hibák vannak. Privátba meg még talán én is jeleztem neki hibát, de sosem kerültek javításra.
-
kemotox
addikt
Na és hová tűnt Damon Hill?
-
Szatyor95
senior tag
Döglött Róka: Azt se tudtam, hogy külföldön van. Igazából most is csak az tűnt fel, hogy már egy ideje minden cikket sikerül elsőre értelmezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aweriot: Lehet, ilyen időben mindenki inkább nyaralna.
És köszönet mindkettőtöknek.

-
Szatyor95
senior tag
Kár. Nem voltam valami nagy Gamepodos, de VistaBoy írásai kifejezetten tetszettek, akkor is értettem a cikk lényegét, ha a játékról amúgy fingom sem volt.
De ha már így szóba kerültek a cikkírók... A Mobilarénáról hová lett (An)Dante?
-
Döglött Róka
veterán
Rafert az oldalra a verfrissites, Vistaboy nagyon egysiku volt jatekstilust tekintve, es a cikkei nagyon nagy reszeben elspoilerezte a jatekok sztorijat.
Remelem az uj garda fog tesztelni ujra konzol cimeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)