- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Szerintem rosszul látod a dolgokat.
"mindenki egészen máshogy beszél mensás közegben"
Ezt ne negatívan értelmezd. Csak annyit jelent, hogy jó dolog olyan emberek között lenni akik intelligensek és értelmes beszélgetéseket, vitákat lehet velük folytatni.
Tudod elég frusztráló és idegesítő tud lenni mikor folyamatosan egy rakás idióta vesz körül és egész nap a hülyeségeiket kell hallgatni és nem tudsz egy értelmes társalgást lefolytatni senkivel.
Ez most tudom, hogy szintén bicskanyitogatóan hangzott de nem láttam értelmét köntörfalazva leírni."Szívesen dolgozunk olyanokkal, akiknek nem kell mindent kétszer elmagyarázni."
Én ebben sem látok nagyképűséget. Szintén idegesítő tud lenni mikor már negyedjére magyarázod el ugyanazt valakinek és tudod, hogy még lesz három másik ember is akiknek szintén fejenként négyszer el kell magyarázni.Persze ha olyan szemmel nézed akkor ez mind nagyképű szövegnek tűnik. De szinte mindenbe bele lehet magyarázni valamit.
A Mensa egyébként úgy tudom szokott néha ingyen tesztelni pl iskolákban. (De ebben azért nem vagyok teljesen biztos.)
"Ja és a hívők befogadnak bárkit."
Biztos? Pl engem is befogadnának? Nem vagyok megkeresztelve és alapból elvetem a vallásokat. Valamint szeretem megcáfolni az igazság tartalmukat. Szerinted mennyi ideig fogadnának be engem?Nekem valahogy az jön le a hozzászólásaidból, hogy valamiért utálod a Mensát ill a tagjait.
Arra gondolni sem merek, hogy esetleg voltál tesztíráson de nem vettek fel.Amúgy az IQ mérés eléggé pontos. Persze nem lehet összehasonlítani egy SI mértékegységgel, de nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest