- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Az itteni leírás szerint,megcsináltam a root jogot és sikerült utána a recovery telepítése SP flash tool segítségével valami szerintem nem sikerült.Mert amikor újra indítom és a bekapcsológomb és hangerő + gombot egyszerre nyomom indításkor.És csak az android nyitóképernyő töltődik be,nem reagál semmire,így ki kell vennem az aksit és ezután simán indítom akkor elindul a telefon.Vagyis nincsen Recovery menü.Mi lehet a gond? -
qwertly
addikt
Szia!
Köszönöm szépen a linket tudtam rootolni,igaz hogy a driverekele gond volt az én hibámból..
Más:esetleg van valakinek listálya,hogy miket lehet törölni mert a RootUninstaller Pro programal hiábba töröltem le az öszes origo és t-mobilos appokat mégsem nött a szabad tár telület.Vagyis ha fellet rakva a Pou akkor már nem fér mellé a Talking Angela játék. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sikerült szert tenni egy ilyen t-mobilos telefonra,most szeretném rootolni de nem tudom eldönteni,hogy melyik boot imaget töltsem le innen?Vagyis melyik típus a jó a telefonomhoz azt hogyan tudom megnézni mert akár,hogy keresem a telefonba nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest