- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
A CWM recoveryben kellett egy format/datát nyomni, utána elindult a telefon.
Az IMEI elveszett, de azt az NVRAM visszaflashelésével megoldottam. Gondoltam már arra is, hogy aki ismerősömnek eladta ezt a telefont, az úgy tákolta össze, és még a kamera is fordítva lett beletéve. A fórumban rákérdeztem, eddig még nem válaszolt senki. -
rmartin94
aktív tag
Végülis sikerült működőképessé tennem a telefont, már csak a kamera gondot kellene valahogy megoldani.
-
rmartin94
aktív tag
Meg ahogy nézem, a mentésem sem jó sajnos...

Van valakinek mentése GEN3-mas ATAB 5-höz? -
rmartin94
aktív tag
Most annyit sikerült elérnem, hogy a telefon elindul ugyan, de a bootlogó (atab 5) után csak fekete alapon van kijelző világítás, azon kívül semmi.
Az SP MDT nevű progival sikerült egyáltalán ennyire is felélesztenem.
Csak ezekhez a dolgokhoz az a baj, hogy tudnom kéne az első kamera pontos nevét, a hátsó kamera pontos nevét, és a display driver pontos nevét, és ezeket sajnos nem tudom. -
rmartin94
aktív tag
Na most nagy a probléma:
A hülye fejemmel megpróbáltam a GEN3-as telefonra rátenni a GEN2-es ROM-ot, de a DSP BL-t és a PRELOADER-t szerencsére nem pipáltam be, így felismeri a flashtool, csak a ROM-ot nem tudom rá vissza tenni (a gyári gen3-ast), mert mindig 4050-es hibát dob.
-
rmartin94
aktív tag
GEN 3-ra van másik ROM, mint a Dropboxon levő?? Mert a kamera ha vizszintes helyzetben tartom a telót, akkor fejjel lefele van a kamera képe, és nem tudom, hogy ez miért van. Meg a hátsó kamera se működik, csak az első.
Illetve nem tudok rá átváltani.
Vagy jó rá valamelyik gen 2-es? -
rmartin94
aktív tag
Honnan lehet tudni hogy hányadik generációs aTab 5-tel van dolgom?? Lehet hogy lesz nálam egy, amit frissíteni kell, azért kérdezem. Előre is köszönöm a válaszokat.
Atab 503D a telefon pontos típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Tesla topik
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest