- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Annak idején havonta cseréltem telefont, majd később PC-t. Üzlet volt benne, mindig használtam kicsit, majd eladtam. Szerettem kipróbálni az újabbnál újabb kütyüket, alkatrészeket. Ma meg örülök ha félévente ki tudom takarítani a gépet, mert annyira nincs időm. Vagy kocsit szerelek, vagy rommá túlórázom magam (januárban +60 óra, februárra meg +68 van betervezve
) Ami kis szabadidőm meg marad, abban megpróbálok kicsit mozogni, elmegyek edzeni.
2017-ben volt amúgy nálam a nagy változás. Akkor megvettem az első előfizetéses telefonom, a Samsung Galaxy S7-et. 4 évig használtam, majd váltottam. Az utódja egy iPhone 12 Mini lett, neki még van 3 éve hátra. Remélem kibírja és sikerül tartani a 4 éves váltásokat. PC fronton mondjuk ez a váltás 2 év, de már ott is elgondolkoztam, hogy ez az utolsó PC-m. Valószínű ha maradnak a rohadt magas alkatrészárak, akkor a következő kütyü már egy PS vagy Xbox lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest