Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kürt egy komplett gimnáziumot üzemeltet hátrányos helyzetűek számára, szóval ha céges szinten pénzt akarnak adni, meg tudják oldani...
és csak ismételni tudom magam, a fizetési listák, a földtulajdon és ingatlannyilvántartás, az orvosi rendelők adatai, a már beszedett és még kintlevő adók adatai nem csak eszmei értékkel bírnak...
-
Snowy_owl
őstag
Hihetetlen, hogy ilyen létezik. Olyan dolgot biztosítanak ingyen, ami alapból nem olcsó.

-
bullseye
addikt
válasz
djculture
üzenetére
valszeg adtak pénzt is, csak azt nem cégszinten, hanem személyesen, és nem óhajtanak vele hivalkodni, mert magánügy. cégszinten meg ezt tudják adni. kaját adjanak az üzletláncok, piát meg a tucatnyi ásványvizes cég - ők az adatokat tudják visszahozni, aminek eszmei értéke van
-
adalbert1
veterán
thumbs up helyett

Szép gesztus. -
remington2
senior tag
Így van. Ha nem tudod kihasználni, és hátba szúrni az embereket, akkor nem fogsz menni semmire. Én "szerencsére" már levetkőztem a jó tulajdonságaimat, mert az életem másból sem állt, csak hogy szívességet tegyek olyanoknak, akiknek abban a percben az isten, utána meg egy szerencsétlen senki legyek, akit jól ki lehet röhögni. Jó voltam, de semmire nem mentem fele, sőt, nekem lett egyre rosszabb. Mi jön ilyenkor? A szerencsétlen becsületes, jószándékú ember megindul a lejtőn, gyötri a lelkiismeret, a vége meg az, hogy pár év után bekattan, aztán mehet az elmegyógyba, vagy vonat alá.
Most sokkal jobb, ahogy mondják, legszebb öröm a káröröm. Felismertem a természet szükségszerűségeit, az erősebb kutya *****ik, gepárd - zebra, táplálkozási lánc témában. Már messze nem én állok a létra legvégén.
Szóval, ha élni akarsz, akkor tudnod kell azt úgy tenni, hogy mások hátán emelkedsz.
-
Vladi
nagyúr
Aranyos. Segít ahogy tud, szerintem kell is pár esetben.

(#17) djculture:
Elázott az elmúlt 10 év összes családi fotója... kell az azért.

-
válasz
djculture
üzenetére
egy kistelepülésen betör a víz 500 házba. 490-ben laknak, ott egy fajta segítségre van szükség, a maradék 10-ben bérszámfejtés, segélyek nyomonkövetése, egyéb kifizetések számítása zajlik. ott meg erre van szükség.
nem csak az a baj, ha betör a házadba a víz, az is a baj, ha nem jutsz pénzhez, hogy kijavítsd a károkat vagy éppen kaját, ivóvizet vegyél.
azután vannak még olyan folyományok is, hogy pl. nem frankó, ha megsemmisülnek a friss érettségi eredmények, és még hosszasan lehetne sorolni.
van ott ilyen munka is, bőven.
-
Solten
őstag
Kurt uber alles
-
dajkopali
addikt
igen, öröm és tisztelet, ennyi
ők megteszik azt, amit megtehetnek, tegyen más is így
-
Воланд
titán
Pedig nem olcsó mulatság, még ha csak egy pár emberről beszélünk, aki élni is fog ezzel a lehetőséggel.WonderCSabo: Kürt Zrt.
De igen, csak van annyi bevétele a cégnek, hogy megérte nekik, hogy átalakuljanak. Így kicsit másképpen van szabályozva a tulajdonosi struktúra, meg az adózás is máshogy van, meg a későbbiekben egyszerűbb lesz tőzsdére lépni, még ha nem is a bux-ra. -
Akinek betört a házába az víz annak nem a gépe a legfontosabb az tuti.Az ilyen embereknek inkább kézzel fogható segítséget kell adni.Meg azon örködni nehogy megint az legyen mint legutóbb hogy az állami segítséget is kicsalták a rászoruló emberektöl az épitési vállalkozók aztán otthagyták a félig kész munkákat.
-
h-yle
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Gondolom, megnézik víz okozta-e a kárt, és hogy árterületen lakik-e az illető.
Tehát akinek leégett a gépe a rózsadombon, annak fizetni kell.

-
Zirowe
nagyúr
Nemes gesztus!

-
WonderCSabo
félisten
Nagyon szép dolog!

-
Narxis
nagyúr
Rendes emberek.

-
littlelion21
addikt
Ez nagyon szép kezdeményezés.

Hogy állapítják meg hogy valóban az árvíz okozta az adatvesztést?
-
válasz
dízelracer
üzenetére
Volt szerencsém megismerni az cég egyik vezetőjét(testvér pár),valóságban is így viselkednek.Csoda,hogy a mai világban ilyen hozzáállással idáig jutottak,mert manapság simán kihasználnak és ha nem vagy bunkó nem jutsz előre

-
A wtc romjai alól kibányászott cuccok egy jelentős részéről is ők mentettek anno...
-
Bikerider
aktív tag
Ez tényleg nagyon rendes dolog!!!
(Csak ezt az infót a károsultak honnan tudják meg?)
-
dízelracer
őstag

Nagy kár, hogy ilyen emberekből kevés van.
Hová eljutottak ők ketten a Kazetta Gmk-tól... -
Picco
addikt

Igazán szép tőlük 

-
Brutális eb
addikt
Csodák léteznek.
Köszönet.
-
fatal`
titán

Szép gesztus.

-
h-yle
addikt

Nemes gesztus, és marketing értéke is van. Így kell ezt csinálni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 15 Pro 128 GB Black Titanium
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest