- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Te szerencsés vagy vagy jó oktatót fogtál ki : )
Én szándékosan rá kérdeztem, hogy az előzést mikor tanuljuk, bár előtte már mondták nekem h azt nem tanítják... Igaz én is kb 7 éve vizsgáztam mint Cerebellum. És azóta se találkoztam olyan ismerőssel akinek ezt tanították volna. Itt a ph-n is asszem te vagy a 2. akivel így beszéltem erről, és neki tanították
Viszont tényleg elég gyenge az oktatás, úgy álltalánosságban. Az embernek inkább a saját tapasztalatára kell hagyatkoznia....=/
-
Dany007
veterán
Nagyszerű írás! Alig vártam, hogy legyen időm elolvasni! Grat!
Nekem anno az oktatáson az volt a legmeglepőbb (17évesen), hogy a vezetés egyik legveszélyesebb részét, úgy ahogy van kihagyták a gyakorlati oktatásokon. És ez az előzés. Fura de az akkori oktatóm szerint az nincs benne a gyakorlati anyagba, azt majd mindenki magától tanulja meg az utakon. És eddig egy olyan ismerősöm se volt akinek tanították volna...
Igaz elméletben volt szó róla, de szerintem nem ártana jobban tudatosítani az emberekben a dolgot. Pl, hogy olyan útszakaszon, amikor esély sincs belátni az utat, a szembejövőt (domb, éles kanyar stb) akkor nem kéne megkezdeni az előzést, mert az esetek 90%-ban csak a szerencsén múlik, hogy nem jön szembe mondjuk egy kamion 90-nel és préseli laposra az illető barmot aki ilyen szituban előz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest