- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
#53246592 #59 üzenetére
A különbség talán annyi, hogy itt ügyeskedni kell, hogy a szarok átmenjenek. Egy barátom is hitetlenkedett ezen állítás kapcsán, aztán megkértem, hogy ahol éppen áll, nézze meg a parkoló autókat (telefonon beszéltünk). Körülbelül 150 autóból max 10 volt 8-10 évnél idősebb, és kb 120-130 volt öt évnél fiatalabb. Nem volt több kérdésem
-
-
Viszlát
addikt
Saját élményeim sem túl rózsásak az oktatásról, bár nekem szerencsém volt, mire odakerültem, már elég komoly gyakorlatom is volt. Aztán ezt látva az oktató bement kávézni, átültetett az anyós ülésre és betett mellém egy újoncot, hogy akkor tartsam meg az órát. Én meg át akartam menni a vizsgákon, szóval nem álltam le veszekedni vele, pedig szívem szerint azt tettem volna. Egyébként lehet jobban járt velem a kiscsaj, én legalább rendesen foglalkoztam vele...
A karizmatikus kérdéssel kapcsolatban meg megkérem a résztvevőket, hogy máshol értetlenkedjenek és magyarázzanak... Orbano: nem Cerebellum volt, hanem bambano.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged