Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
Nem ronda végülis ,csak totálisan értelmetlen . Sokkal jobb lenne ha szélén lenne.
-
Stabi83
senior tag
válasz Viktor0610 #27 üzenetére
Terveznek egy készüléket aztán eladják 5 néven, max más szoftvert tesznek rá.
Ez nem egy új jelenség pláne a kis kínai gyártóknál.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Kokzor
aktív tag
válasz Viktor0610 #27 üzenetére
Aztán lehet 1 hét múlva kiderül, hogy a Redmi is ugyanilyen lesz.
-
MODERÁTOR
Redmiben, középkategóriában elfogadnám.
Kár, hogy Elephone.Xiaomi 13T
-
Kokzor
aktív tag
válasz TheBikerider #25 üzenetére
Jobb, ha nem durvul el.
A témához:
Amúgy arra kiváncsi leszek, hogy milyen lesz ennek a telefonnak a kijelzőjének a minősége. Mert a Honor View 20 is lyukasztott IPS kijelzős és volt rajta kis fényszivárgás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
sfefe
addikt
-
Stabi83
senior tag
válasz TheBikerider #19 üzenetére
Nem elbagatelizálom a dolgot hanem arra céloztam hogy egy készüléket ha csak eldobsz akkor nem a hátlap anyaga lessz a döntő, van benne rengeteg sokkal veszélsesebb anyag pl az akku, ha viszont szakszerűen kezelik az e-hulladékot akkor a plasztikot is újra lehet hasznosítani ( legalábbis nagyon sok fajtát, sőt elbomló plasztikok is léteznek már ).
Ha a nagy környezetvédelemnél tartunk az apple kábeleit egyenesen csapásnak lehetne tekinteni, de lehet hog az is segítene ha nem ilyen rövid ciklusra terveznék a telefonokat és szajkóznák az emberekbe hogy évente vegyenek újat mert ez olyan forradalmi hogy ha egy éves telefonod van az már kurva ciki.[ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
veterán
-
veterán
Az első bekezdésedet elfogadom.persze kinek mi....
A második....
Te hoztad fel a témát.
Ráadásul nem kel elbagatelizálni a dolgot,mert pont amiatt van ez a nagy környezetszennyezés,mert egyesek úgy nyilatkoznak,mint most Te.:“...hidd el nem a hátlap anyaga miatt fog kihalni a nádiposzáta vagy a tengeri teknős....”
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Stabi83
senior tag
válasz TheBikerider #15 üzenetére
Bizony a plasztikot is el lehet törni sőt repeszteni is!
Csak nem mindegy hogy milyen behatások érik el ezt. Arról nem.is beszélve hogy a plasztikok a rugalmasságukból adódóan adhatnak egy plussz védelmet a készüléknek amikor az leesik. Inkább legyen egy karcos plasztik hátlapom mint egy rörött üveg.
Az esztétikán kívül ( amíg össze nem tapizod ) semmi előnyét nem.látom az üvegnek a plasztikal szemben.Most komolyan a környezetben való lebomlásukat hozod fel? Nem tudom hogy hol élsz de itt nálunk nem dobják a szemetes mellé a használt telefonokat ;) Ha mégis akkor hidd el nem a hátlap anyaga miatt fog kihalni a nádiposzáta vagy a tengeri teknős.
-
Graphics
Jómunkásember
Ennek semmi köze a Xiaomihoz, mert a rendszer sem MIUI, sem pedig Poco Launcher.
Ahogy fentebb is írták, ez valami klón termék, pl. Elephone.
@PreikeStoleN: Sötét múltad egy névváltással nem tűnik el . Ez már a 3. username, ment egy privát
[ Szerkesztve ]
-
veterán
“...Amúgy az igaz hogy a plasztik jobban karcolódik de legalább nem törik úgy mint az üveg....”
Ebben igazad van...
nem törik“úgy”...hanem máshogy...de törik és reped is...a környezetre való hatásukról meg olvasgass egy kicsit még...ha már felhoztad a témát....
(“műanyag vs üveg”)HARLEY-DAVIDSON
-
Stabi83
senior tag
Szerinted csak olcsó, gagyi plasztik létezik? Ha lehetőséged van rá tapizz meg pl egy LG G Flex-et és mond rá hogy gagyi ;)
Nekem a kedvenceim a bőr hátlapok voltak. Sokáig gondolkodtam hogy beszerzek egy bőr hátlapos P20 Pro-t de nem nagyon volt és van normális árban.[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
válasz #16820480 #12 üzenetére
A már említett Mate 20 Pro-nak van ilyen recésebb változata, egész jó a fogása. Régen a Sony csinált matt (frosted?) üveget, szerintem az volt a legjobb.
A mai trendek szerint minden csillog villog, ilyen átmenetes, olyan tvájlájt...[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
-
satz18
őstag
Reméljül lesz ez is vagy 6.5 colos.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
nozs23
addikt
Egy ilyen fényes plasztik egy cseppet sem lesz kevésbé csúszós, mint az üveg. Az üvegházas készülékek sem csúsznak ki a kezedből, legfeljebb a kanapéról, ahonnan a plasztik is le fog.
Ami az extra műanyag termelést illeti, az üveget sem biofarmokon termesztik és sokkal több energia szükséges az előállításához szóval a környezetvédelmi oldalát sem tudom elfogadni.
Azt azért el lehet fogadni, hogy az üveg 100%-ban újrahasznosítható, ami a műanyagról az eseték többségében nem mondható el. Főleg egy olyan gyártónál, aki a lehető legolcsóbban próbálja meg gyártani a készülékeket. -
Stabi83
senior tag
válasz idegen lény #5 üzenetére
Ott keresd ahol a csepp notch szokott lenni, ne szószerint a kijelző közepén
-
idegen lény
őstag
Csak én nem látom a fekete lyukat a kijelző közepén?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
meganers
csendes tag
A GSMArena már azt írja, ez valójában egy Elephone...
-
Stabi83
senior tag
Azért teszek rá tokot mert rühellem a csúszós üveget. És a tok szerintem ugyanúgy olcsó hatást kelt mint ha maga a hátlap lenne plasztik.
Ami az extra műanyag termelést illeti, az üveget sem biofarmokon termesztik és sokkal több energia szükséges az előállításához szóval a környezetvédelmi oldalát sem tudom elfogadni.
Amúgy az igaz hogy a plasztik jobban karcolódik de legalább nem törik úgy mint az üveg.
A kerámiával is az a bajom hogy baromi szúszós. Néha vannak próbálkozások hogy érdesítsék a felületet ( Mate 20 Pro ) de még ez sem az igazi.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Stabi83
senior tag
Szerintem nagyon rendben van ez a készülék és az F1-is. Az hogy hátul plasztik, az inkább előny mint hátrány. Én pl rühellem az üveg hátlapokat, a Mate 20 Pro redőzött üveg hátlajpa jobb mint a nagy átlag de erre is kell tok. A tok alatt meg nem mindegy hogy mi is van?
Hardverbe nem lehet belekötni, a kijelző meg ha nem OLED akkor ezt el lehet viselni főleg ebben az ársávban. A felbontásnál meg a FullHD+ elég.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest