- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Engem az érdekelne inkább, hogy ki fogja gyártani nekik.
A topic fele nem is a témához kapcsolódik ... Nem lehetne végre egy topicot hasznos infoval megtölteni?
Csak egymást hergelitek...
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
rajd
tag
A noccsot amióta kitalálták, maguk a gyártók is szégyenlik. Látszik a megfelelő helyen elsötétülő gyári háttérképeken, ezen nincs mit szépíteni. Attól tudok a falnak menni amikor egy tesztben azt mondják/írják, hogy valakinek bejön, valakinek nem. Pedig úgy lenne helyes hogy valakinek nem jön be, valaki meg lexarja...
-
szkaroly
senior tag
válasz ForRedGlory #38 üzenetére
400 ezres telefon b20 nélkül? Amúgy meg azt a keveset amit le tudnak gyártani az ottaniak úgyis elkapkodják.
Poco F6
-
szkaroly
senior tag
válasz ForRedGlory #34 üzenetére
Nem tudom mit izgulsz annyira. Ide ugyse fog jönni, Kínába meg mindegy nem? Gondolkozz először.
Poco F6
-
kakuk.tamas
addikt
Fél éve van P40 Pro-m. Az elejétől kezdve fent van a GMS, és soha semmi problém nem volt vele. Normálisan frissítem a telóm, volt is már újraindítva, és egyáltalán semmi baja nem lett a GMS-nek. Az áruház normálisan frissít is.
A Google appok közül egyedül a Maps-ot szoktam ritkán használni, a többi nem igazán érdekel.
Banki alkalmazások futnak szépen, Simple-el tudok fizetni NFC-n, a Mobiljegy is frankón megy.A mókolgatás mindig is úgy működőtt, hogy érteni kellett hozzá. Meglehet csinálni ezt is úgy, mintha gyári GMS lenne rajta.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Aryon87
félisten
Tudod jól hogy a noccs eltüntethető szépen szoftveresen, és az értesítési sáv is a helyén marad (ezt csak 2 gyártó nem tudja normálisan megoldani). Persze jobb lenne ha nem lenne semmi, de a kijelző alatti kamerára még várhatunk egy darabig.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ForRedGlory
félisten
Ezt is eladják itthon a kb 3 db fanatikusnak, a többiek meg keresnek 100%-os tudású okostelefont.
-
Micsurin
nagyúr
IPS-en zavart a notch, most S10-en sokszor fel sem tűnne a kamera ha nem törné a fényt a fólia pereme. Gyári sötét mód pl nagyon ügyesen oldja meg és nem kell önkéntes sáv sem, lehet ezt ügyesen kezelni szoftveresen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
AMOLED konkrétan nincs olyan telefon amin a notch vagy lyuk ne lenne rejthető ügyes háttér és app / üzemmód választással.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
k-adi
nagyúr
ez a noccs mánia.. hát nem tudom... nem biztos hogy érdemes elcsúnyítani a telót a noccsban lévő extra fícsőr miatt.. + arról nem is beszélve, hogy a selfie kamerát is én pl. idén be se kapcsoltam még, meg gondolom rengetegen nem is használják..
bár tudjuk ennek a telónak se ez a legnagyobb gondja, úgyhogy mindegy is -
Micsurin
nagyúr
[...] tartósan részt kihagytad. Olvasgatva az xda-t voltak/vannak itt gondok az utólagos GMS-sel.
-
dutrás
őstag
Az utolsó három hsz-re. Igyekeztem saját nézőpontomra koncentrálni.
P50 pro/P40 Lite
-
-
snorbi82
senior tag
Ennyi Samsung fizetett hívő... Szerintem zárják be a topikot.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
joey04
titán
na a végére felnőnek a riválisokhoz.
-
MarkCsiha461
tag
válasz Schuler888 #5 üzenetére
Miért kell mindenhova felhozni a Samsungot? Meg miért vársz 2021 grafén akksit?
-
Schuler888
senior tag
-
Hzi
aktív tag
Ezt nem vágom.
Az antutu oldal szerint a ROG Phone 3-é az eddigi legmagasabb pontszám, 642k körül:
[link]Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Ez kb. megfelel a Snapdragon 875-nek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
De az csak jövő tavasszal jön ki, nem?
-
Noukoum
veterán
Középkategóriába?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Schuler888
senior tag
Szinte pont annyit guritott, mint a samsung kozepkategoriaba szant megoldasa...🤔
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
neopeti
tag
Odáig jutottam, hogy Dupla nóccs... borzalom...
-
fairi
addikt
Huawei-knek sose volt erőssége a hűtés. Túlmelegedés ellen inkább hamar levitték a teljesítményt. Sok játékhoz olyan mobil kell ami el tudja oszlatni jól a hőt. Gamer mobiloknak ez az egyetlen előnye.
Jó teszt a hűtésnek, egymás után 5 teszt. ha eredményt tartja a mobil akkor Ok, hamar lezuhan a pontszám akkor bajok vannak.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Kirinek mindig is jók voltak szintetikusban és rendszer sebességben de mikor az ember játszott volna akár mobil akár PPSSPP játékokkal hirtelen a fal adta a másodikat... volt pár, tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest