- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem az érdekelne inkább, hogy ki fogja gyártani nekik.
A topic fele nem is a témához kapcsolódik ... Nem lehetne végre egy topicot hasznos infoval megtölteni?
Csak egymást hergelitek...
-
rajd
tag
A noccsot amióta kitalálták, maguk a gyártók is szégyenlik. Látszik a megfelelő helyen elsötétülő gyári háttérképeken, ezen nincs mit szépíteni. Attól tudok a falnak menni amikor egy tesztben azt mondják/írják, hogy valakinek bejön, valakinek nem. Pedig úgy lenne helyes hogy valakinek nem jön be, valaki meg lexarja...
-
szkaroly
senior tag
válasz
ForRedGlory #38 üzenetére
400 ezres telefon b20 nélkül?
Amúgy meg azt a keveset amit le tudnak gyártani az ottaniak úgyis elkapkodják.
-
szkaroly
senior tag
válasz
ForRedGlory #34 üzenetére
Nem tudom mit izgulsz annyira. Ide ugyse fog jönni, Kínába meg mindegy nem? Gondolkozz először.
-
kakuk.tamas
addikt
Fél éve van P40 Pro-m. Az elejétől kezdve fent van a GMS, és soha semmi problém nem volt vele. Normálisan frissítem a telóm, volt is már újraindítva, és egyáltalán semmi baja nem lett a GMS-nek. Az áruház normálisan frissít is.
A Google appok közül egyedül a Maps-ot szoktam ritkán használni, a többi nem igazán érdekel.
Banki alkalmazások futnak szépen, Simple-el tudok fizetni NFC-n, a Mobiljegy is frankón megy.A mókolgatás mindig is úgy működőtt, hogy érteni kellett hozzá. Meglehet csinálni ezt is úgy, mintha gyári GMS lenne rajta.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt is eladják itthon a kb 3 db fanatikusnak, a többiek meg keresnek 100%-os tudású okostelefont.
-
k-adi
nagyúr
ez a noccs mánia.. hát nem tudom... nem biztos hogy érdemes elcsúnyítani a telót a noccsban lévő extra fícsőr miatt.. + arról nem is beszélve, hogy a selfie kamerát is én pl. idén be se kapcsoltam még, meg gondolom rengetegen nem is használják..
bár tudjuk ennek a telónak se ez a legnagyobb gondja, úgyhogy mindegy is -
dutrás
őstag
Az utolsó három hsz-re. Igyekeztem saját nézőpontomra koncentrálni.
-
snorbi82
senior tag
Ennyi Samsung fizetett hívő... Szerintem zárják be a topikot.
-
joey04
titán
na a végére felnőnek a riválisokhoz.
-
MarkCsiha461
tag
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
Miért kell mindenhova felhozni a Samsungot?
Meg miért vársz 2021 grafén akksit?
-
Hzi
aktív tag
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
Ezt nem vágom.
Az antutu oldal szerint a ROG Phone 3-é az eddigi legmagasabb pontszám, 642k körül:
[link] -
pusszycat
nagyúr
Ez kb. megfelel a Snapdragon 875-nek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
De az csak jövő tavasszal jön ki, nem?
-
Noukoum
veterán
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
Középkategóriába?
-
Schuler888
senior tag
Szinte pont annyit guritott, mint a samsung kozepkategoriaba szant megoldasa...🤔
-
neopeti
tag
Odáig jutottam, hogy Dupla nóccs... borzalom...
-
fairi
őstag
Huawei-knek sose volt erőssége a hűtés. Túlmelegedés ellen inkább hamar levitték a teljesítményt. Sok játékhoz olyan mobil kell ami el tudja oszlatni jól a hőt. Gamer mobiloknak ez az egyetlen előnye.
Jó teszt a hűtésnek, egymás után 5 teszt. ha eredményt tartja a mobil akkor Ok, hamar lezuhan a pontszám akkor bajok vannak. -
Micsurin
nagyúr
Kirinek mindig is jók voltak szintetikusban és rendszer sebességben de mikor az ember játszott volna akár mobil akár PPSSPP játékokkal hirtelen a fal adta a másodikat... volt pár, tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Kirin 9000-el várt csúcskészülék kezdhette meg a tesztköröket, nem is akárhogy.
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest