Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Drakk
tag
Én a Moto 360-hoz is a gyári óralapot használom, mert az tetszik.
Üzenetet nem írok az óráról.
Viszont kinézetben az eddig legszebb óra amit láttam. Tudom, hogy ez szubjektív. -
catroot
veterán
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Szerintem valaminek a külseje még mindig szubjektív.
Nekem egyébként tetszenek a szögletes órák is. Csak nem mindegy, hogy mihez venném fel.
-
bollokcs80
Korrektor
Majdnem úgy meglepődtem, mintha kijött volna a Microsoft Office for Linux

-
törölt tag
Szinte egy iPhone user sem fog azért Android Wear-t venni, mert az Apple Watch túl drága. A cikkben olvasható erre való spekuláció marhaság.
-
norbi93
senior tag
Én pont aznap váltottam le a Note4-em egy i6+-ra, amikor kijött az app iOS-re. Simán tudtam párosítani G watch R-emmel (aggódtam is platformváltáskor, hogy mi lesz az órával; lemondtani nem akartam róla, szerencsére nem is kellett így). Notik megjelennek, hívást fel lehet venni, le lehet rakni. Gyári iPhoneons zeneapp szintén kezelhető (számléptetés, hangerőállítás, szám címének kiírása watchon). Én úgy vettem észre, hogy mivel másik apphoz nincs hozzáférése, ezért az android wear appba integrálják a dolgokat. Itt elérhetőek a letölthető watchfacek is, így ezekről sem kell lemondani. (sajnos nem a teljes kínálat érhető el iOS-en, de azért így is van miből válogatni).
Ahogy a cikkben írták, notikra válaszolni nem lehet, bár ezt a funkciót droiddal összekötve sem használtam. Egy-két előre telepített app (maps, together) hiányzik az óráról ha iOS-el van összekötve; remélem ezeket utólag valahogy pótolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)