- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Pontos nincs de
The OP5T should most likely start at 3499 Yuan ($525) for the 6GB + 64GB model and 3999 Yuan ($600+) for the 8GB + 128GB model.sztem ez teljesen vállalható lenne...
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibcsi0407
félisten
R11S kameraképek. [link]
Legjobb esetben is ezt fogja tudni az 5T. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e, de inkább nem.
Ez a rohadt zajszűrés nagyon elrontja a képeket. Újabban mindenki úgy szűri a zajt, mintha az élete múlna rajta. Elba*szott Samsung szokásból indult.
OP5 Snapdragon camerával sokkal élesebb képeket készít..[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Edge
veterán
Elvileg nov 21.étől meg lehet venni.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #169 üzenetére
Miért?
Mi6 a legjobb telefon, csak egér mozi. -
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #167 üzenetére
Vagy a Mi7 2018 Q1-ben
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #165 üzenetére
Leszarom.
Akkor már Máté 10 -
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #163 üzenetére
Na mit vegyek akkor?
-
rankesz
veterán
-
Kornel
veterán
Na a Nubia z17s tényleg kilőve, 3100 mAh viccnek is rossz egy 5,7 colos IPS panelhez.
Oneplus 5T milyen akksival várható?
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #158 üzenetére
Nekem jó
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #156 üzenetére
Pedig az itteni cikkben szereplő promó képeken nincs semmi: [link]
Nem tudom, nekem a ZTE valahogy olyan fekete bárány, nem igazán jönnek be a telefonjaik. Adatlapon jól néznek ki, de amúgy olyan semmilyenek.
Viszont akkor elvihetnéd már a dragonscale-t
-
Edge
veterán
-
Kornel
veterán
Árban inkább az 5T.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #149 üzenetére
Vízállóság nekem igazából nem számít, nem volt még olyan, hogy szükség lett volna rá. Viszont cserébe Nubia OS Na, az nem kellene...
-
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #140 üzenetére
Ez szerintem zug bolt, de szerintem sokba kerül:
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #140 üzenetére
Az a baj, hogy ebből így eladnának otthon egy tucatot maximum, valószínű nem éri meg vele foglalkozniuk, de kíváncsi leszek a válaszukra.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #136 üzenetére
Nem a Wayteq árulja őket is? Vagy az csak régebben volt?
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #136 üzenetére
Írtam nekik FB-on, van magyar oldaluk.
Majd bemásolom a választ[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #134 üzenetére
Nem szállítanak Magyarországra...
Spemall-nal nem lesz?
Z17 sosem volt elérhető. -
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #132 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #130 üzenetére
Na megnézem ezeket.
Nubia z17s elérhető lesz?
Mert a z17 nem volt elérhető sose (számomra) megbízható Shop-ban.Mod: ez az archos diamond Omega a Nubia z17s lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #124 üzenetére
Teljesen jó.
Pirosat akarok. -
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #122 üzenetére
Csak a kijelző lesz nagyobb nem?
Meg 18:9 -
Kornel
veterán
No.
Akkor ez lesz az Oppo R11s nagytestvére gondolom.
Annak a méreteiből kiindulva ez pont akkora lesz, mint a mate 10 pro.
Azt meg elvileg holnap már meg lehet talán tapizni a MM-ban.
5 mm-el magasabb, mint a RN3 pro-m, kérdés mennyire zavarna... -
rankesz
veterán
válasz tibcsi0407 #103 üzenetére
Ha átlököd pro módba a kamerát, nem kell semmit állítgatni és kevésbé tömörített képek születnek ha jól tudom
-
tibcsi0407
félisten
A bemutatót ne nézd meg, mert halál unalmas és nagyon gyenge a színvonal. Az 5-ösét végignéztem, kb olyan volt, mintha a haverokkal és Emily Ratajkowski-val összeültünk volna egy spontán bemutatót csinálni.
(na jó, Emrata miatt megéri belenézni )
Csak olvasd el majd az összefoglaló híreket.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
Eskü én már várom a bemutatóját
-
Kornel
veterán
Nekem ilyen pirosban nagyon jó lenne ez a oneplus 5T
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #108 üzenetére
Mit tud ez?
Link nem jó.
Gondolom B20 nincs. -
tibcsi0407
félisten
válasz #16820480 #107 üzenetére
Én mikor melyiket. Tényleg környezeti fény függő. Vagy ha épp portréképet szeretnék készíteni.
Mindeközben kijött az Oppo R11S. A kamerán is újítottak...utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #103 üzenetére
Én most megint csak a gyárit használom, egyszerűen nincs türelmem ilyenekhez, hogy állítgassam a kamera paramétereit, hogy normális HDR-t kapjak, meg ne fagyjon ki eleve az app, meg hasonlók. Elmennek a képek, de egyáltalán nem eget rengető, mint ahogy azt ugye eredetileg beharangozták.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #105 üzenetére
Kicsit allitgatva teljesen jó képet csinál a Mi6, majd mutatok képeket.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #101 üzenetére
Mi6-on egyszerűen a beállításoknál feljebb kell venni az élességet, és sokkal jobb lesz a végeredmény.
-
tibcsi0407
félisten
válasz #16820480 #102 üzenetére
Honor V9-ről váltottam Oneplus 5-re. Ott összességében a kamera sokkal konstansabb volt, mint itt. Itt is lehet jó képeket lőni, de egyszer a Snapdragon camera, egyszer a Google HDR+, néha a gyári kamera kell.
Hát azért ez elég ciki, hogy 3 app között kell váltogatnom.
Az a baj a gyárival, hogy úgy agyontömöríti a képet, hogy félelmetes. Nem tudom minek kell egy legalább 64 GB-os UFS 2.1 tárolon ennyire spórolni a mérettel..utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #97 üzenetére
Pontosan. Nem adnék ki soha 200e körül egy telefonért, így ezt vettem. De azért amekkora hájp volt a kamera körül, meg hogy milyen eget rengetően jó lesz, hát nem az. Nagyon nagyon nem. A jóval régebbi és olcsóbb(!!) Honor 8 simán veri kamerában az OP5-öt. És micsoda véletlen, hogy az 5T promó tweetekben is egyből a kamerát kezdik kiemelni (az infinity kijelző mellett).
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #99 üzenetére
Elhiszem, a Mi6 is ezen a szinten van maximum, mégis azzal tökéletesen elégedett lennék
A redmi note 3 pro-nal azért fényévekkel jobb lesz, ebben biztos vagyok. -
tibcsi0407
félisten
A kamerával itt sem leszel 100%-ig, mivel ebben az ársávban vannak olyan telefonok, amik jobbat nyújtanak. Szerinted ha a hardver nem gyengébb, mint a többi gyártónál, akkor hol van a spórolás?
Bizony. A multimédián.
Ami továbbra sem rossz, de nem olyan, mint amilyennek a Oneplus mutatja.
Megkockáztatom, hogy a kamera most sem fogja elérni egy S6 Edge szintjét.utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #97 üzenetére
Nekem nem kell a legjobb, egyébként a Redmi note 3 pro-val is (a kamerán kívül) tökéletesen elégedett vagyok
-
tibcsi0407
félisten
válasz #16820480 #96 üzenetére
Bocsi, igen az is.
Az 5T egy remek ár/érték arányú telefon lesz, mint az összes Oneplus, de azért nem említhető egy lapon a V30/Note8/Mate10 hármassal.
Persze van, aki felül a hypretrain-re (ahogy én is tettem korábban) és mindent elhisz a gyártónak a világverő telefonról, az nyilván azt gondolja, hogy 300 dolláral olcsóbban jobbat fog kapni.
De kevesebb árért mindig több a kompromisszum.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #95 üzenetére
A sokkal jobb hangot elfelejtetted.
-
Kornel
veterán
Sajnos vele kbsztak a gyors termék periódus váltással, és most nem a legújabb készüléke lenne tőlük.
Nekem sosem volt oneplus-om, de ez a oneplus 5T részemről az egyik opció, a mate 10 (pro?) Mellett.
-
mjani1172
addikt
válasz tibcsi0407 #92 üzenetére
Hű, nagyon megutáltad az o+ t.
Nem értem mitől lenne jobb a V30, hiszen az LG eddig semmit nem mutatott(a G4 óta) azóta csak selejt G5 volt, a G6 meg legfeljebb gyenge átlag, és még ki is van herélve a többi változathoz képest.
Az op legaláb a tömeges hibákat elkerülte.
Na majd meglátjuk. -
vacs
veterán
-
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #86 üzenetére
Az lehet, én se találom most, de a fenti linkeket biztosan nem én találtam ki
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #84 üzenetére
Mondom, bevásároltak egymásba (legalábbis ezt olvastam), gondolom ez is jelent valamit.
-
tibcsi0407
félisten
Hidd el, hogy nem így van.
Milyen logikus lépés állna mögötte a Qualcomm részéről? Egy az emberek 80%-ának (nyugaton nem tudják mi fán terem. Még most sem) ismeretlen gyártóval bemutatni a legerősebb chipset-et, vagy a mindenki által ismert minden évben "világverő" Samsung flagship-pel?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #82 üzenetére
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #80 üzenetére
Akkor álhír, miszerint jövőre a Xiaomi kapja meg elsőként a snapdragon 845-öt?
Állítólag be is vásároltak egymásba.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #78 üzenetére
Nem a Mi7 lesz az első snapdragon 845 telefon?
Mondjuk ha készülnének a nagy nyitásra, akkor B20-al elég jó ajánlat lehet az idei erős Mi6 után. -
törölt tag
válasz tibcsi0407 #69 üzenetére
Hát ja. Még talán a V30 tetszene, de az meg mennyibe kerül már Vagy egy S8, ha nem olyan idióta helyre teszik az ujjlenyomat olvasót... És persze az is marha drága még.
Mondjuk az OP-nál a T modellek élettartama azért hosszabb, olyan 9 hónap körül van. De szerintem egyszerűen rosszul választottak termékciklust a nyári bemutatóval, a nyaralások alatt jön az új termék, amikor mindenki másra költ. Jöhetne simán ősszel, ahogy az Apple, Google, Note, Mate is, vagy tavasszal az MWC-n.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #75 üzenetére
Értem.
Meglátjuk ha beindul a forgalmazás, hogy milyen opciók lesznek. -
tibcsi0407
félisten
Nem a SPEmall-ra gondolok. Mindenképpen úgy kellene venned, ha fontos a garancia, hogy az EU-s képviseleteknél garanciázzák.
Tegyük fel valaki német forrásból árulja, akkor küldje ki oda. Erre gondolok.
A Oneplus-t sem Magyarországon javítják. Futár hozza-viszi.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #73 üzenetére
Van már tapasztalat a Spemall magyar garanciával kapcsolatban?
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #71 üzenetére
Igazából egy 50-60 ezres Xiaomi-nal elnézem a korlátozott garanciát, még egy 120k-s Mi6 esetében is bevállaltam a forgalmazói garanciát, de a 150-200k-s ársáv már nálam túl van egy lélektani határon, ami azért fájna, ha bebuknám egy selejt termékkel.
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #67 üzenetére
Igen, még mindig benne van a pakliban, de ha igazak a hírek, hogy immáron nem fogják itthon gariztatni az EU-s forrásból vásárolt Huawei termékeket, akkor azért elég rizikós 200k körüli összeget bolti garanciával vásárolni.
Akkor már megint jobb ebben a oneplus.
Oppo akkor felejtős, bár egyébként elég lenne egy R11 is
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #65 üzenetére
Mondjuk az a baj, hogy tökre érdektelenek számomra a többiek, mert kb senki más nem ad ki hasonlóan tiszta droidot Aki meg igen (Nokia), az még drágább egyelőre, és ott meg IPS kijelző, kapacitív gombok, óriási kávák vannak.
Pixelek ára szintén nem esik, még használtan sem. Ja, meg a hátlapi ujjlenyomat olvasó Na, olyat sem szeretnék igazából... -
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #65 üzenetére
Nyilván megvárok majd teszteket.
Összességében ezen a kettőn kívül más nem jöhet szóba.Mod: Oppo-ban nincs B20-as variáns ugye?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz #16820480 #63 üzenetére
Így van. Az indulás pillanatában és utána 1-2 hónappal talán még megéri, de utána már a többinek is csökken annyit az ára, hogy ne szóljon semmi a Oneplus mellett.
Nem beszélve a nagyon rövid életciklusokról. Ez a 3-3,5 hónap viccnek is rossz, amit az 5 megélt.(#64) Kornel
Az R11 kameráját az 5 kapta, láthatod ott, hogy közel sem hozza az Oppo szintjét, mivel szoftveres tudásban a Oneplus csúnyán elmarad az Oppo-hoz képest. Hiába egy érdekeltség alá tartoznak.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kornel
veterán
válasz tibcsi0407 #62 üzenetére
Megvárom ezt azért.
Összességében ez a kettő van képben.
Elvileg ez az Oppo R11 kameráját kapja meg, ami tesztek alapján nagyon jó képeket lő. -
törölt tag
válasz tibcsi0407 #62 üzenetére
Ez a baj az OP telefonokkal, hogy mivel egy forrásból (gyártói webshop) jön mind, így lényegében nem változik az ára a termék teljes életciklusa alatt.
-
-
Kornel
veterán
Látom megy a fikazas, de nekem mostanában az első oneplus ami bejön.
150 körül esélyes, hogy rendelem is. -
tibcsi0407
félisten
Igen. Ez a cikk nagyon jól rávilágít arra, hogy akinek fontos a kamera, csak olyan rendszerrel vegyen telefont, amit nem szeretne lecserélni, vagy ha le is cserélni, akkor az adott rendszer custom verzióját használja, de semmiképpen ne 3rd party ROM legyen.
Ez van, ez ellen nem nagyon van mit tenni.
A gond itt csak az, hogy a Oneplus rohadt béna a kamera optimalizálásában és külső segítséget sem kapnak így a közösségből.utdetailing.hu
-
iguana
őstag
válasz tibcsi0407 #54 üzenetére
fúú, ez egy nagyon jó cikk volt nekem, kösz.
nem tudtam, hogy így meg vannak kötve a kezek a kamerát (és a hozzájuk kapcsolódó licenceket) illetően.tehát akkor a jövőben is (és bármilyen más telefonnál is) mindig ez lesz a probléma:
"However, OEMs do not provide access to the camera HAL source for various reasons. First, if they do not have all of the ownership rights to the camera HAL (such as when they incorporate intellectual property from other companies), then they cannot distribute the source. Second, releasing the camera HAL source may jeopardize their own intellectual property. Finally, companies are under no legal obligation to provide this source code (unlike the kernel source code which they are obligated to release under the GPL), thus they have no incentive to release it. The camera HAL source code is[...]never, ever be released"nagy kár ez nekünk felhasználóknak, mert a mobilos kamerák rengeteget fejlődtek (és fejlődnek tovább), nekem már sokszor elég a minősége, tudása ha csak kattintani kell egyet. (értsd: az én igényeimnek megfelelően már kiváltotta a kis bridge gépem használatát)
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
kispalya
tag
Elore is elnezest az off-ert, de ez alapbol egy szakmai forum, valojaban meg mar reg nem az, szoval mindegy is.
Regota olvasoja vagyok az egesz lapcsaladnak, naponta elolvasom a cikkeket es a frocsogest a forumban. Altalaban csak atsiklok felette, de ami siras itt megy az mar kesz szanalom.
Ha lassan jon ki egy uj modell az a baj, ha gyorsan akkor meg az. Komolyan azt varjatok, hogy a ti kedvetekert nem adnak ki ujabb modelleket, ha megtehetik?! A piacot nem a hasznalt telefon arak hatarozzak meg, foleg nem egy kisebb kinai varos lakossagaval rendelkezo k. europai orszag vonatkozasaban.
Ki kell maszni a "fules szatyorbol" es globalisan gondolkozni!
Nekem pl. egy Oneplus 3 telefonom van, megsem erzem magam megcsalatva, mert azota mar kijott jonehany ujabb modell a gyartotol. Sot kifejezetten orulok neki, mert ez azt mutatja, hogy a gyarto a folyamatosan fejleszt.
Az itt meltatlankodok remelem nem gondoltak azt, hogy a gyarto egy ujabb modell kiadasa elott irasos kervenyt nyujt be nekik, mert kezdenek a gyartast es legyenek szivesek lelekben rahangolodni, hogy mostantol nem ok lesznek a legmenobbek a konditeremben.Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
tibcsi0407
félisten
Ezt pörgesd végig.
Elmúltak már azok az idők, hogy egy hobbideveloper jobban optimalizálja a kamerát, mint a gyártók. Az esetek 99%-ában meg sem közelíti a gyári ROM minőségét kamera terén egy 3rd party ROM.utdetailing.hu
-
iguana
őstag
válasz tibcsi0407 #52 üzenetére
nem akarom elbagatellizálni a dolgokat, de ez a kamera dolog miért ilyen "nehézkes"? (erősen idézőjelben természetesen)
más telefonnál is tapasztaltam, hogy van custom firmware(k), dual-os, akár több fajta custom kernel, mindenféle kernel tweak, overclock, undervolt, xposed kismillió extra funkció a babrálásra, finom hangolásra.
komolyan, már csak kávét nem főz az eszköz, az "átalakítás" után, de a kamera az sokszor csak kompromisszumos marad: nem olyan jó mint a gyári, esetleg funkciók hiányoznak belőle, egy bizonyos külön app-al megy csak stb.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz tibcsi0407 #48 üzenetére
én ressurection remix-et használok 1+2-re nagyon jó cucc, látom 1+5-re is van, és benne van az OOS kamera is. Ennek örülök mert akkor 5T-re is lesz.
-
Edge
veterán
válasz tibcsi0407 #45 üzenetére
hm, oneplus 2 esetén egyszerűbb ott gyak. a gyári appot amit kiszedtek romból fel flashelem és minden ua kamera terén. De itt az indok a romolásra a nougat volt.
Más, ugyan sokan szidják a oneplust, miközben elfelejtik hogy csúcs hardvert ad(már ami a SoC-ot illeti, meg az anyaghasználatot) jó áron és mellé nyitott az egész, lehet gond nélkül romolgatni.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
törölt tag
-
-
Edge
veterán
válasz tibcsi0407 #43 üzenetére
gyári kamera appot benyomod zipből, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Szerintem egyszerű a dolog, mostanra fordították meg 180 fokkal a robotot ami beszereli a képernyőt.
-
szmissz
senior tag
Ez a cég szarrá vált. Megcsinálták a világ egyik legjobb, valóban flagship killer készülékét a One személyében, azóta totális lejtmenet. (Nekem is volt, imádtam)
Szoftveresen a Cyanogen kiesése óta szarrá váltak, azóta csak az ígérgetés és a magyarázkodás megy minden szinten.
Az 5 volt az igazi mélypont, az iPhone koppintás ronda designnal, a képernyő hibával, stb.
VICC.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
_X10Dead_
aktív tag
Ez a logika meg ott hibádzik, hogy senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez hogy vegye meg az ötöst a "sz@r" 3T kijelzővel.
Igen, nagyjából lehetett tudni, hogy merre tart a hype-train, és azt is, hogy a BBK sem akar majd lemaradni a vonatról, de kivár míg a 0-day alkatrészek ára normalizálódik, mert az OP vevők elvileg nem divat-majmok, hanem tech-buzik és racionális érvek mentén döntenek a vásárláskor.
Aki ismeri a márkát azt is tudja, hogy nem igazán raktárra dolgoznak. Ez mindennél nyilvánvalóbb az első pillanattól kezdve (meghívó-rendszer, időben eltolt megjelenés az egyes piacokon - gondolom, nem csak én anyáztam). Nem folyamatos a termelés, legyártatnak egy batch-et és eladják. ha jól fogy, még egyet. Ezért vannak időről időre szünetek az értékesítésben, és ezért kapod meg Te is olcsóbban, mint a "nagy" brand-ek modelljeit.
És ha bele kell nyúlni a hw-be, akkor belenyúlnak:
"Never Settle means that we will strive for the best user experience and not rest till we've found it."(Én pont amiatt vagyok kicsit morcos, mert a design kedvért újabban hajlamosak beáldozni a használhatóság egy részét. Én nem babusgatni vagy villogni veszem a telefont, hanem használni akarom ott és akkor, amikor szükségem van rá. Ehhez nincs szükségem se 2.5D-s, se keret mentes kijelzőre, se csúszós dizájn-hátlapra, hogy 2 nap múlva küldhessem vissza kijelző-cserére)
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
KRSoos
csendes tag
A technológiai fejlődés mellett (amit amúgy a 3T-re, meg úgy általánosságban értettem) említettem a felhasználói szokásokat, a piac változását.
De mutatom egy nagyon leegyszerűsített hasonlattal én hogyan látom: Kitalálok egy nagyon penge saját márkás órát. Legyártatok belőle 100 db-ot. Lassan kifogy a készlet. 70-80 eladott óránál látom, hogy a piacon mennyire népszerű az a konkurens, aki stopper funkciót is tett bele. Szóval akkor nem újabb 100-at gyártatok le az első modellemből, hanem kicsit tovább fejlesztem/változtatok és abból csináltatok 100-at.
Lehet, hogy nem így van, lehet, hogy a OnePlus cég maga az ördög, a megtestesült gonosz és az egyetlen célja, hogy a vásárlói szarul érezzék magukat. De én azt is eltudom képzelni, hogy mielőtt elkezdték fejleszteni az OP5-öt mondjuk novemberben, felmérték az igényt és szó sem volt a visszajelzések alapján arról, hogy a 18:9-es kijelzőre bárkinek lenne igénye. Szóval maradtak a bevált, felhasználók által elégedetten használt 3T kijelzőjénél. Viszont Q3 óta már más a helyzet, és többen akarnak már 18:9-es képernyőt. Erre lett igény, a OnePlus meg változtatott.
[ Szerkesztve ]
''The situation is hopeless, but it is not serious.'' - Paul Watzlawick
-
A legjobb mindig kivárni,csak az embernek viszket a tenyere,meg cseszegeti a must have érzés.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
SonyNex7
senior tag
Már akkor is volt kijelző csak túl drága volt hogy bele rakják illetve a dizájnnak több hónap az átfutási ideje.
Fejlődött a technika...na azt melyik.
Hagyjuk már ezt a kicsivel jobb kijelző meg kamera dolgot.
Multitasking még több ram gyorsabban megnyíló appok kutyát nem érdekel.
3 hónap után jön a 20%-os kupon kedvezmény mikor a balekok már bevásároltak. -
G4bi89
senior tag
Ez az eszmefuttatás csak ott hibádzik, hogy nyár óta nem fejlődött a technika! Simán akkor is kiadhatták volna már 18:9, "bezel-less" kijelzővel, ehelyett fogták a még raktáron lévő 3T megjelenítőjét és azt tették bele.
Szóval nem csodálom, hogy aki ötöst vett az picit átb*szva érzi magát. Tavaly legalább meglehetett magyarázni, hogy az új Qualcomm proci és a note7 fiaskó miatt hoztak ki gyorsan egy új készüléket. Na meg akkor azt mondták egyszeri eset, ami újabb hazugságnak bizonyult."egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
KRSoos
csendes tag
A cég efajta stratégiája szerintem abból a szempontból, hogy mindig csak egyetlen egy modell van forgalomban nem feltétlenül rossz. A Sonyval való gyártási hasonlóság ugye az, hogy félévente új csúcskategóriás telefon jön ki, viszont a különbség meg az, hogy a Sony megtartja az ''előző'' csúcs modelljét a piacon, míg a OnePlus rendre kivezeti a következő ''flagship killer'' értékesítése előtt. Sőt, ha jobban megnézzük jelen esetben nem is lesz erősebb az 5T az 5-nél, inkább csak dizájn változás lesz. Egyrészről a technológia rohamtempóban fejlődik, bizonyos ágai még vissza is vannak fogva, így lassan kénytelen minden felhasználónak hozzászoknia a gyorsan változó piachoz. Nem állhat meg a cég azért, hogy ''jobban érezhessék magukat'' az emberek csak azzal, hogy a jelenlegi legfrissebb modell tulajdonosai. És amúgyis meddig kellene várni? Egy évig? Miért pont addig? Akkor két évig? Ez az attitűd nagyon káros (szerintem konkrétan az adott személynek pszichológiailag is). Fejlődött a technika, változott a piac, a felhasználói igény, a OnePlus 5 meg pont elfogyott. Akkor kicsit tuningoljuk fel! De most még ezen sem kellene annyira háborogni, hiszen a OnePlus 5 nem lesz semmivel sem, ismétlem, semmivel sem elavultabb a jelenlegi csúcskészülékekhez képest. Viszont ha van rá mód és lehetőség akkor igenis tovább kell lépni, verzió számot kell emelni és fejleszteni.
''The situation is hopeless, but it is not serious.'' - Paul Watzlawick
-
Destin4tor
tag
A 3t után az ötös nem hozott lázba. Hátha ez...
the only easy day....was yesterday.
-
SonyNex7
senior tag
Nem lepődtem meg.
Tudni lehetett hogy ez lesz,mikor év elején kijött az Samsung,Lg ezekkel az új kijelzőkkel és veszik őket mint a cukrot.Egy gyártó se fog várni jövő évig hogy neki ne legyen.
A jogos vagy nem jogos nyafogok elvesztése meg kalkulált dolog.
Tavaly is eljátszották idén miért ne tennék?!
Amúgy az a nagyon unalmas hogy bukoval adod el...kit érdekel,már bocs.Új telefon=új autó...
Meg kell tanulni karácsonykor vásárolni a nagy kedvezménnyel ami reális árakat tükrözi tehát nem is akciós.(Az Árkádban állandó akció van,csak modom hogy sose kerültek annyiba azok a dolgok.)
Csodálkozunk hogy egy note 8 335e egy iPhone x 380e,amíg az idióták megveszik Tim meg röhög, istenem alig várom az első káromkodot hogy nem old fel a kijelző
ha táskás a szemem, meg szörős és izzadt vagyok,ne tán esik és sötét van, szemüveg vagy napszemüveg van rajtam.Ha nem vennék meg 3 hónapig, utána fél áron lenne.
Mindenki úgy várja az új telefonokat mintha valami nagy újdonság lenne bennük.Pont az ilyen emberekből élnek akik itt vannak a fórumon.Nemet kell mondani.
Az S7 edge telefonom(ami a bemutató után fél évvel volt újba 160e,nem GSM kamu) és egy S8 között konkrétan nincs különbség azon kívül hogy kényelmesebb fogni és szarabb feloldani, összehasonlítás meg volt és most hagyjuk a kicsit jobb jelzőt.Ennyi annyi ram..aha..meg multi tasking...kamu szarság mind,na nem itt hanem a való életben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #27 üzenetére
Én leginkább azt nem tudom nekik megbocsájtani, hogy megy folyamatosan az első telefon óta a nagy mellényű fellengzős duma, hogy Never settle, aztán meg kvázi minden terméküknél volt valami, amivel meg kellett alkudni.
-
A OnePlus-nál rájöttek ha nem lépnek gyorsan akkor csak raktára fognak dolgozni, mert akkora siker ez a minimalista S8 féle design,minden gyártó ilyenekkel jelenik meg. Ilyen gyorsan változik az emberek preferenciája. Nem védeni akarom őket csak megérteni. Esetleg adhattak volna egy más nevet neki.mondjuk OnePlus 6.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
pècsimunkás
addikt
Azért vannak sokan kiakadva - hozzáteszem jogosan - mert , ha azt mondják az OnePlus vezeteői ,hogy " Egy évben egy telefon " , akkor tartsák a szavukat , mert hiteltelenné válnak ! Oneplus X -, még ok ,mert kisebb méretben tettek egy próbálozást , de utánna OP3-OP3T , amire azt mondták , hogy egyszeri alkalom volt , amivel megszegték a szavukat ! Majd jött -jön az OP5 -OP5T ...
Megérdemelnék ,hogy jövőre senki ne vegye az OP6-ot , várva az OP 6 T -re !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Moonline.
aktív tag
Fél évente új teló...vicc.
-
leslie23
tag
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
így van, rendesen átqrták az OP5 tulajokat. legalja magatartás a cég részéről.
én is gondolkoztam a vásárláson, de többek közt pont az ódivatú dizájn miatt tettem le a 5-ről.
még jó hogy nem vettem meg, igencsak rosszul viselném, hogy néhány héttel később megérkezik az 5T... -
törölt tag
válasz tibcsi0407 #9 üzenetére
A 18:9-es kijelző bejönne, de a hátlapi ujjlenyomat viszont nem. Egyelőre ez a kettő együtt jár, így annyira nem sajnálom a dolgot. Ellenben az bosszantóbb, hogy a Sony meg Nokia lassan tolja már ki az Oreot, közben OP5-re még valamikor a héten jött meg a szeptemberi biztonsági frissítés
Igen, tudom, lehetne LOS-t használni, az friss, de ott meg ugye a kamerával lenne szívás. Most hétvégén kipróbálom gyárival majd, mert a Pixelről portolt kamerával nem lehet videózni, annyira gyatra a felvett hang koncerten, a gyári meg fotózásban gyengus.
-
_X10Dead_
aktív tag
Szeretem a OnePlus-t, de amíg le nem szoknak ezekről az öngyilkos 2.5D-s kijelzőkről, addig a hajukra is kenhetik az új csodáikat...
Btw, nem értem ezt a nyafogást. Ti kinek veszitek a telefont? Nem az a lényeg, hogy elégedettek vagytok-e vele?
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
janeszgol
félisten
válasz tibcsi0407 #18 üzenetére
Errol mindig a BB jut eszembe. Mivel kevesen vettek meg, nincs frissites. Szanalom lvl max.
-
iguana
őstag
válasz tibcsi0407 #1 üzenetére
...és ha 2 évente adnak ki egy telefont, akkor az még jobb neked, mint korábbi tulajdonos és kevésbé avul el?
nem kell semmit sem megideologizálni, mindenki azt vesz és úgy, ahogy akar. saját döntés.
nincs oneplus 5-öm, de ha lenne és meg vagyok elégedve vele és tetszik, pont letojnám, hogy 2-3 havonta kidobnak egy újat.az én szajkóm a szoftveres oldal. az mindig le van maradva jó fél évvel, mire tényleg stabil rendszer lesz és jól optimalizálva valóban ki is használja az adott hardvert....már csak ezért sem cserélgetem a telefont nem hogy félévente, de még évente sem. meg nem is telik rá/sajnálom rá.
hiába új az eszköz a cserélgetés révén, így mindig csak egy majdnem kész rendszer fut rajta.
ez pl. engem sokkal jobban zavar[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
tibcsi0407
félisten
válasz balazs1022 #14 üzenetére
Tudom, de szerintem idén már nem cserélem le a Mate 10 Pro-ra. Nem lesz rosszabb telefon az 5 attól, hogy jön az 5T, viszont jobb sem.
Attól tartok, hogy frissítések terén sem, mert elvileg a kamera is más lesz az 5T-ben. Ha igaz a pletyka, akkor az a legnagyobb szemétség a Oneplus részéről és biztos, hogy jópár Oneplus fan faképnél hagyja a céget.
Már Carl Pei és Pete Lau is fotókat posztolgat a Twitterre, hogy egy szerintük f*sza kamerával készült. Ha ugyanaz lenne a kamera, mint az 5-ben, akkor nem posztolgatnának. Ebből kiindulva nem sok jóra számíthatnak az 5 tulajok kamera terén legalább is. (nálam az kulcsfontosságú)utdetailing.hu
-
balazs1022
őstag
Sztem most meg (mielott megjelenik az 5T) árában el tudid adni a telcsidet.
-
janeszgol
félisten
Ez mar ki tudja hanyadik hir az 5t-rol. Ekkora szam lesz vagy mi?
-
tibcsi0407
félisten
válasz PowerBuldog #11 üzenetére
Így van. Az sem volt gyenge, de talán ez még nagyobb kiszúrás.
Az elején is mindenki kérdezte, hogy miért nem 18:9-cel jön. Már egyértelmű. Maradt pár panel készleten, amit 180 fokkal elforgatva beszereltek és eladták, majd amikor elfogyott előállnak az 5T-vel.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
PowerBuldog
veterán
Mikor a sima OP3-asom akartam eladni is megkaptam, hogy dehát ott a 3T... Aztán mondták is rá a röhejes árakat.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Soybex
őstag
Hát ez tényleg gyors.. sima 5 tulajok hány % vált vajon?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
tibcsi0407
félisten
Pontosan. A 3 és 3T között külsőleg nem volt különbség, hardveresen pedig minimális. Az akku az tényleg jó upgrade volt, de talán a 3-ba is belement a 3T (magasabb feszültségű) akkuja.
Itt most szemenköpik a vásárlókat, akik felültek pár hónapja a nagy hype-vonatra és hittek nekik.
Nekem ez rosszul esik, bármennyire is szeretem a telefonom. Arról nem is beszélve, hogy ezért az értékéből is rögtön veszít majd. (nekem ez nem gond, de aki el akarja majd adni, annak igen)utdetailing.hu
-
rankesz
veterán
És a #3-ra is baromi nagy +1, ez durvább mint amit amit pl anno a Samsung csinált az s3-nál
Különösen azért gáz mivel anno rohadt erősen hangsúlyozták a cég arcai a "one model / year filozófiát. Ez nem más mint a vásárlóik sokadszori pofánköpése
(x tulajok cserben hagyása,
3 után 3t,
kamerára épülő marketing az 5-nél aztán erős közepes,
most meg megint újabb / másik kamera rendszer nehogy az idióta 5 tulajok is profitáljanak az új modell szoftevéből, meg az azóta összejött tapasztalatokból) -
tdhenry
tag
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
Megveszem az ódivatú fosodat féláron. Többet úgysem ér, eljárt felette az idő.
-
joey04
titán
Nem tudom mire ez a titkolózás, hogy a bemutató időpontja látható, a forgalmazás kezdete meg nem. Ha hónapokról lenne szó, azt mondom rendben, tartsák titokban, de a november biztos úgy is. tehát 16-31 között van a dátum. Azon belül teljesen mindegy melyik nap indul, minek titkolni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz MikeWazowski #2 üzenetére
Azért, mert ilyen a természetem. Az 5 az 5T mellett egy ódivatú fosnak fog kinézni.
Egyébként ez téged miért zavar? Valóban el is drogzhatnám a pénzt, de még csak nem is cigizek (már).
Van, aki horgászni jár, én pedig a telefonokat szeretem, meg konditerembe járni. Biztos "jóhülye" leszek ezért.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
MikeWazowski
veterán
Én neked valami mániád, hogy a legfrissebb mobilod legyen?
Ha most jó az 5, akkor miért zavar, hogy van egy újabb?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tibcsi0407
félisten
A gyors ütemű frissítés egyébként kedvezőtlenül érintheti azokat a felhasználókat, akik már OnePlus 5-re váltottak, feltehetően nincsenek is kevesen, mivel a rendelkezésre álló készletek kiapadtak, pótlás pedig - most már nyilvánvaló okok miatt - nem várható.
Ezzel bizony fején találtad a szöget, kedves Alice. Engem nagyon zavar a dolog Oneplus 5 tulajként, mert erre megérte volna várni, de most nincs kedvem 4 hónap után az elavult telefonomat a következőre cserélni, hogy 4 hónap múlva megint kiadjanak egyet. Ez a Xiaomi-nál is kiakasztott és itt is rákezdtek.
Valószínűleg lecserélem Mate 10 Pro-ra, abból legalább tényleg csak egy utód van évente..utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest