- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Bratilla95 #31 üzenetére
Hát, szerintem úgy illik összehasonlítani, hogy minden egyéb tényezőt változatlannak veszünk.
(#32) Kopi31415 Értelek, lehetnek kivételek, biztosan vannak melegedősebb kártyák szuper hűtéssel, amik halkabbak, mint a rivális kevésbé melegedésre hajlamos GPU-i gynegébb minőségű hűtéssel, de gondolom, nem ez a jellemző.
-
interstate76
addikt
Nem a konzol a hibás, hanem az igények. Megy az ordas nagy szidalmazása PC-s részről a konzolok miatti "játékbutításnak", mégis sokkal jobban fogynak a lineáris céllövöldék, mint a gondolkoztatóbb játékok. Vajon miért? A konzolok miatt? Ne már...
Más: nem értem, miért kell évek óta a rendszert szidni (amiket leírtál, azokat kb. százezer ember megfogalmazta már előtted), miért nem lehet alkalmazkodni. Hiába hangzik el kétmilliószor, hogy a konzolok milyen rosszat tesznek a játékiparral (azt most hagyjuk, hogy ez a megállapítás igaz-e), ettől semmi nem fog megváltozni. Szerintem ma is lehet olyan játékokat találni, amik agyilag is jelentenek kihívást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest