Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowkiller
csendes tag
Megelőztél!
a színtónussal!
Én is idebigyeszteném véleményem. Az árösszehasonlítás kissé mosolyra fakasztott. Az lehet, hogy egy PS3 vagy XB360 +a tv 200000 forint feletti összegre rúg viszont azt belekalkulálnám, hogy pc-t nem egy játékra építünk. Elképzelhető, hogy a GTA IV szépen elduruzsol majd azon a közel 200000 forintos masinán de mi lesz 4-5 hónap múlva amikor kijön egy új játék? Konzoloknál ott az adott hardver amire fejlesztenek, most abba nem mennék bele melyiknél milyen problémákkal küzdenek/küzdöttek. De pc-n nincs egy fix pont ami mindenkinek van, így a portolt játékok vagy akár amik kifejezetten PC-s címek (Crysis) lehet, hogy új konfigurációt vagy részben újat igényelnek. És akkor már nem áll a számítás, mert én még 3 év múlva is azon a tv-n fogok játszani azzal a konzollal ami van, neked viszont lehet, hogy a 3. gépet kell majd tervezgetned, hogy 30 FPS-el tudj játszani illetve, hogy ki is nézzen valahogy a játék.
Visszatérve az összehasonlító videóra nem fogom oltani nagyon, mert még az lesz, hogy konzolos vagyok és azért mondom. Nem. De az tényleg nekem is szemetszúrt egyből, hogy ott bizony a színbeállítások nem megegyezőek. Volt alkalmam PS3-on és XB360-on összehasonlítani a játékot egy tv-n egy beállítással és nincsenek ilyen különbségek. Élsimítás terén és a játék folyamatosságában látható különbség van de színekben nem ennyire észrevehető a dolog.
Egyébként jó ötlet ez a cikk csak nagyon egy játékra koncentrál.
Következtetés: GTA IV-re olcsóbban jössz ki ha a pc-t állítod össze

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a színtónussal!