- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most remélem nem rólam beszélsz.
Én pont azt mondtam, hogy egy mezei autós Hi-Fi fasza hangszórókkal is eredményezhet iszonyú jó összhatást, nem kell ehhez semmi sznob kütyü. De az elérhető áron kapható Hi-Fi-k között is óriási különbségek vannak, amit az nyilván nem fog hallani, aki megelégszik a fos teszkós fülhallgatóval is.
(#64) Psych0 : én arról beszéltem, hogy a megfizethető árú Hi-Fi-k és fülhallgatók között is vannak nagyon minőségiek, nem kell ehhez agyatlanul szórni a pénzt.
De azért meglep, hogy vannak, akik megelégednek a fos fülhallgatókkal és Hi-Fi-kkel is, valószínűleg nincs hallásuk a minőségibb hangzáshoz. Nem kell ahhoz sem fanatikusnak, sem sznobnak lenni, hogy valakinek azért a teszkós szaroknál igényesebbre legyen szüksége.
Egyébként a "vájtfülűeket" nem kell azért utálni, mert nekik épp az a hobbijuk, hogy fanatikusan törekedjenek a lehető legjobb hangzásra. Ha van idejük/pénzük rá, hadd tegyék, azzal neked nem ártanak semmit. Meg elképzelhető, hogy van valami hallásuk is hozzá. De ha nincs, akkor is szívük joga erre áldozni az idejüket, hogy ezzel foglalkozzanak (most majdnem mondtam, hogy jobb, mintha boltot rabolnának, de nem mondom, mert az sablonos és béna) (Most félreértés ne essék, úgy védem őket, hogy közöm nincs a "vájtfülűek krétaköréhez".
)
(#62) Ftomm : szívesen!
-
Psych0
őstag
Én is rühellem a vájtfülűek krétakörét sőt, szerintem a csöves erősítők "hangja" egy kalap szar, de egy 240p, 360p yt videóban levő mp3 stream tényleg nagyon retek. Aki mondjuk kockacukor hangszórón hallgatja, annak tényleg mindegy, de már egy mezei fejhallgatóval is bőven hallható, az mp3, és a hd videóban levő aac közötti minőségkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest