Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Csak megszokásból kerestem rá a gsmarena.com-on, hogy ugye továbbra sincs 135mm-nél rövidebb telefon, és amikor kidobta ezt, ha nem ültem volna, hát leülök.
Pont ilyet képzeltem el, kis méret, és az előlapot betöltő kijelző. Notch? Hát istenem, ez van és kész.
Csak 2mm-rel hosszabb, mint az XZ1C-m, de nem olyan sarkos.Az XZ2C-nél pedig kisebb is.Remélem, hogy kapható lesz itthon is, mert bizony kipróbálnám. Abban is nagyon-nagyon bízom, hogy zajos siker lesz és más gyártók is rájönnek, hogy van igény erre a méretre, mert egyszerűen röhej, hogy mennyire nincs választék.
Lehet, hogy az emberek többségének jó a 6''-os kijelző meg a péklapát is elfér a zsebükben, de ezzel nincs mindneki így, Péklapátból dunát lehet rekeszteni, kicsiből meg semmi nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest