- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Szerintem lenne értelme otthon is akár csak a 2,5Gbitnek is, csak lennének már elérhető árú 1Gbit< soho eszközök. Az szerintem nem megoldás, hogy a ASUS, Xiaomi, Tplink, stb aranyáron árul 1db Gb porttal ellátott routert, és majd kihasználod AX6-on a plusz sebességet. (persze, lakótelepen, 5Gigán is 1x-2x látható eszköz mellett... ) És sajnos switchet sem igen láttam még 10-20 szoros áron kívül.
-
vottokar
senior tag
Mondjuk, speciel magas ívben letojtlizom azt, hogy ki gyártja a vezérlőt addig, amíg megfelelően működik. (és sajnos az intelnél is voltak-vannak gondok) Az inkább a baj, hogy nem igazán van megfizethető árú Gbit feletti hálózati eszköz a piacon. sokra megyek vele, hogyha csak Gbites switch-re tudom dugni, mert nem vagyok hajlandó kifizetni a minimum tízszeres árat a 2,5Gbitesért.
A lap amúgy tetszik. Nem ártana, ha lenne több nem "gaming" ITX-es lap is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest