- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRobi88
csendes tag
Egész jól hangzanak az eddigi infók a Red Magic 3-ról, de a [Black Shark 2] is nagyon jó lett, már csak az a kérdés, hogy itthon mikortól (és mennyiért) lehet majd megvásárolni.
-
sutyesz96
őstag
2 dolgot nem értek ezzel a piaccal kapcsolatban.
1: Milyen tartalom van, amire indokoltan egy ilyen készüléket vásárol a kedves fogyasztó?
2: Miért telefon formájában adják ki az ilyen kütyüket? Csak mert ez a trend, és hordozható konzolnak elnevezni már gáz lenne?
-
Mr.Grincs
veterán
Mostmár a mobilokba nem csak akksit kell cserélni hanem ventillátor is.
Kerreg a ventillátorom.
-
nyisziati
veterán
válasz
Rothmanakos #5 üzenetére
Ja, én is valódi fejlesztésnek tartom ezt és örülök neki.
Ha jól megoldják, szép piaca lehet. -
morzsa
aktív tag
A Dysonok is ventilátor nélkül mennek, nem?
-
forgonati
őstag
Régi szép idők, amikor 3 centis visító ventillátorokat raktak az alaplapokra. De jó is volt hallgatni mikor 1 év után csapágyas lett...
-
Robi BALBOA
őstag
Van ennek értelme, vagyis több mint annak, hogy egy teló megkapja a csúcs hardvert, aztán 1 perc terhelés után a teljesítmény fele a kukában végzi a throttling miatt.
Én kíváncsi vagyok rá, de ha nem fog tetszeni, akkor nem veszem meg ilyen egyszerű a sztori.
Szoftveres részére leszek még kíváncsi, hogy lehet e majd venti profilt csinálni, meg majd mennyire tisztítható a venti, hűtőborda ha elkoszolódik. A legjobb az lenne, ha leszedhető hátlapon lenne és a venti és aksi cserélhetővé tennék.
-
Kokzor
aktív tag
Az aktív léghűtés még abból a szempontból lehet problémás, hogy ha a telefon mikrofonja rögzít és közben pörög a hűtés, azt a zajt is rögzíti majd.
-
isakamay
tag
Sosem értettem az ilyen nyavalygó embereket, hogy ez sem tetszik, az sem tetszik, az is baj, ha kevés a RAM, az is baj, ha sok. Nem kötelező megvenni, de akármit raknak bele, mindig lesz piaca és vevőköre.
-
Rothmanakos
tag
Az előttem szólókkal ellentétben Én örülök, hogy ilyet is látunk, az meg, hogy vastagabb lesz kicsit a telefon, és ezáltal nagyobb akksit rakhatnak bele, korántsem baj inkább örülni lehetne. Eddig azt olvastam minden fórumban, hogy inkább legyen "2mm-el vadtagabb hogy ne merüljön le fél nap alatt", meg hogy."minek ennyire vékonyítani"...
Egy szó, mint száz, hajrá, kíváncsi vagyok. -
RetepNyaraB
veterán
Anyám borogass.
Sok ez így ebéd előtt.
Hova szaladjak előrendelni?
Egy 3 centi átmérőjű banshee fog sikoltani egy 2,5 centi vastag telefonban? Komolyan, mint a boldog békeidőkben, mikor Redőzött Tarkó belépett az italozóba (oppáré; kávézó) és kicsapta az a4-es méretű nokiát, meg mellé a reklámszatyornyi akkumulátort 😒
Igaz, azon rosszabbul futott a pubg 🤣 -
Miyen jó lesz majd, amikor az irodában valakinek hirtelen felzúg a telefonja.
-
-Skylake-
addikt
En mar nagyon vartam, hogy jojjon az elso ilyen telefon
tudtam, hogy valami nyomorult meglepi egyszer ezt is, hat eljott. Vizhuteses dokkolo lesz a kovi remelem, meg a jatek alatt 57perces uzemido. Komolyan mondom, hogy neha sirnom kell. Aktiv huteses telefon, iszonyat lol.
-
Rover623
félisten
" aktív léghűtés jár majd. Az integrált ventilátor "
Nesze neked fejlődés!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nubia gamer készüléke idén üzemidőben erősíthet, de a kijelzőtechnológia is felzárkózhat a Razer képességeihez.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest