Komoly üzemidőre számíthatunk a Red Magic 3-tól

A ZTE már a Nubia Red Magic következő generációján dolgozik, de ezúttal nem "csak" a hardveres teljesítmény fokozása és aktualizálása lehet a fő szempont. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Red Magic 3 az idén elérhető legerősebb szettet kapja, ami a Qulacomm kínálatában jelenleg a Snapdragon 855. Ehhez 12 GB rendszermemória és aktív léghűtés jár majd. Az integrált ventilátor valószínűleg foglal némi helyet, feltehetően ezt használták ki az akkumulátor növelésére, ha már. Az információt Ni Fei, a Nubia brand ügyvezető igazgatója osztotta meg, ahogy korábban a szabadalmi tervet is.


[+]

A Nubia Red Magic 3 elvileg magasabb képfrissítéssel dolgozó megjelenítővel várható; a Razer Phone-hoz hasonlóan 120 Hz-es panelekre számítunk, de a legfontosabb, hogy a korábbi 3800 mAh-s akkumulátor helyett minimum 5000 mAh-s telepre. A gamer mobilok általában 4000 mAh körül szoktak mozogni, egy ekkora akkumulátorral valóban kiemelkedő lehet a műfajban a Nubia ajánlata.

Azóta történt

Előzmények

  • Üdv itthon, Nubia Red Magic Mars!

    A ZTE almárkájának gamer telefonja idén már Amerikában és Európában is megvásárolható lesz, most árat és dátumot is kaptunk.

  • 10 GB RAM-mal erősít a Nubia

    Bemutatkozott a cég új, Red Magic Mars névre hallgató játékos mobilja, frissítették a hardvert és a hűtési rendszert is.

  • Bemutatkozott a Nubia Red Magic

    Gamer okostelefon érkezik a kínai gyártótól. Az ára nem túlzó, viszont a tavalyi Snapdragon 835 alapjaira épül

Hirdetés