Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
hogyan tudnak mitm-et csinálni köztem meg a gugli között? ez olyan, mint a filemkben kis csipeszekkel meg színes kábelekkel hekkel a manusz, vagy hogyé?
-
burgatshow
veterán
Én erre meg azt mondom, hogy mit mindenben ebben is lehet (és úgy látszik van is) hiba, azonban ne felejtsük el, hogy a gmail milyen széleskörű szolgáltatást nyújt INGYEN, kezdve a pop3/smtp hozzáférésen át a nagyon durva spam szűrőn keresztül.
Ki fogják javítani, nem lesz belőle semmi gond.
A másik meg, amondó vagyok, hogy inkább így derüljön ki egy hiba mintsem amikor már boldog bódogtalan spameket kapjon és nem tudják miért.
MITM meg egy jó dolog.

-
dajkopali
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
tx!

-
tkazmer
addikt
nekem az összes saját domaines email címem tökéletesen megbízható. gmail-es címre kb 2mp alatt megérkeznek az onnan küldött emailek, és fordítva is. általában egyébként az összes email a feladástól számított 5 percen belül megérkezik hozzám és tőlem is. Ugyanarról a szerverről működik egy weblapom regisztrációt megerősítő link küldője is, freemailes címeket kivéve mindenhova megérkezik az email elég gyorsan ahhoz, hogy a user ne menjen el.
szerintem ott vagy 'dugó' lehetett valahol, vagy ha gyakori, akkor lehet, hogy rossz helyen van a szerver elhelyezve -
Winner_hun
félisten
sem a az elküldhető levelek
-
Belba
őstag
Nekem is van domain-email címem (több is)...
Éppen ma dühöngtem miatta, mert a domain-címemre 18:32-kor érkezett meg ugyanaz a levél, ami a Gmail postafiókomba 14:22-kor bejött.
A levelet 14:22-kor adták fel!!!!Múltkor egyszerűen meg sem kaptam néhány levelet a domain-címre, még szerencse, hogy ugyanazokat a Gmail-címeimre is átirányítom.

Spam-leveleket mindegyikre kapok, válogatás nélkül, talán a Gmail Spam-szűrője (szerintem) jobb egy kicsit, kevesebb szemetet enged át...
Szóval ha megbízható postafiókról van szó, szerintem a Gmail a legjobb!

-
tkazmer
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
én meg fizetős email szerveren saját domainhez kapcsoltat

csak az a gond, hogy ennek sok köze nincs a dologhoz, itt épp arról van szó, hogy rendes gmailes levélnek tűnő spam küldésére lehetőséget ad a gmail egy hibája, tehát nagyjából teljesen mindegy, hogy ki milyen levelezőszolgáltatót használ, a gmail-es leveleket a nagy részük úgysem tekinti spam-nek. -
Darth_Revan
veterán
ezért használok citromail-t

-
7
addikt
Én is nagyon.
-
anulu
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
szintén
-
Remélem gyorsan javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest