- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
#16939776 #38 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy totál elveszíted a bizalmadat a pénz értékében. Azaz, ez az infláció egy olyan része, ami nem pénzkibocsájtáshoz kötődik, hanem egyszerűen mindenről kiderült, hogy ja bocs, valójában sokkal drágább előállítani, csak eddig valahogy el voltunk kényeztetve, vagyy mi. Én legalább is nem bízok benne, hogy ez csak átmeneti zavar, és az ár hupli után nem egy sokkal magasabb árszinten fog stabilizálódni minden, mint a hupli előtt. És persze ki szívja meg ezzel leginkább? Az a kisember, aki volt annyira tudatos, hogy félretett sok-sok éven át minden hónapban. Tudom, fektette be volna Tesla-ba, kriptóba, vagy vegyen belőle ingatlant... Na igen. Persze ezek kockázatosak, elég kínos, mikor felteszed ilyenre so évnyi munkád bevételét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest