- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
#16939776 #38 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy totál elveszíted a bizalmadat a pénz értékében. Azaz, ez az infláció egy olyan része, ami nem pénzkibocsájtáshoz kötődik, hanem egyszerűen mindenről kiderült, hogy ja bocs, valójában sokkal drágább előállítani, csak eddig valahogy el voltunk kényeztetve, vagyy mi. Én legalább is nem bízok benne, hogy ez csak átmeneti zavar, és az ár hupli után nem egy sokkal magasabb árszinten fog stabilizálódni minden, mint a hupli előtt. És persze ki szívja meg ezzel leginkább? Az a kisember, aki volt annyira tudatos, hogy félretett sok-sok éven át minden hónapban. Tudom, fektette be volna Tesla-ba, kriptóba, vagy vegyen belőle ingatlant... Na igen. Persze ezek kockázatosak, elég kínos, mikor felteszed ilyenre so évnyi munkád bevételét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest