- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
#16939776 #38 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy totál elveszíted a bizalmadat a pénz értékében. Azaz, ez az infláció egy olyan része, ami nem pénzkibocsájtáshoz kötődik, hanem egyszerűen mindenről kiderült, hogy ja bocs, valójában sokkal drágább előállítani, csak eddig valahogy el voltunk kényeztetve, vagyy mi. Én legalább is nem bízok benne, hogy ez csak átmeneti zavar, és az ár hupli után nem egy sokkal magasabb árszinten fog stabilizálódni minden, mint a hupli előtt. És persze ki szívja meg ezzel leginkább? Az a kisember, aki volt annyira tudatos, hogy félretett sok-sok éven át minden hónapban. Tudom, fektette be volna Tesla-ba, kriptóba, vagy vegyen belőle ingatlant... Na igen. Persze ezek kockázatosak, elég kínos, mikor felteszed ilyenre so évnyi munkád bevételét.
-
ddekany
veterán
Tehát előkészítették a gyártósorokat, hogy tudjon elég DDR5 DRAM chipet termelni, és nem tudták leszervezni, hogy legyen hozzá elég feszültség szabályozó chip. Szép. Ezeket ilyenkor vissza lehet állítani értelmes idő alatt DDR4-re, vagy most akkor az álló gyártósorok miatti veszteséget ráterhelik a DDR4 árakra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest