- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
#16939776 #22 üzenetére
Hát, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 wifi lapnál jött ki maximálisan ez a probléma, de csak a TT View 37 ARGB háznál, úgy fért be, hogy levettem a telepített I/O shieldet, és még így is cinkes volt, MSI MAG B550m Mortar Wifi esetén már moddoltam a házon és még így is éppen hogy csak... (garos lapot nem bontok meg, nem csak csavarozva van a Giga lapon sem)
A poén az az egészben, hogy 2 db régebbi házba a Giga lap patentul illeszkedett (megjelenésükkor AM4 még ekkor papíron se létezett
), méghozzá ezekben a házakban:
Aerocool Strike X AIR (5+ éves) és Antec Nine Hundred 900 (10+ éves).
Szóval hát, na. -
jokeph
nagyúr
Sajnos nem egyedi, 45-50k közötti házakban is megesik.
Nem tudom hogy mennyire egyedi, de pl. TT View 37 ARG háznál belefutottam méret pontossági problémába ami az alaplap rögzítését érinti, I/O shield nélkül is határesetes volt, I/O shield-el együtt összerakhatatlan, barkács módon (maradandó nyomokat nem hagyva) megoldottam de akkor is na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged