Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocso1706
csendes tag
Meglepődtem anno mennyien hallgatnak komolyzenét.
Akár irodába tervezésnél, akár targoncázás vagy beállítás közben. Nem mindig, de azért anno nagyon megírtak 1-1 művet.A külső fizetési linkek meg ahhh... Végre volt egy helyzet, ahol két nyomásra bármit kifizettem most meg akkor jöhetnek a külső szarakodások.
Pl.: Spotify-t sem értem, miért nem írja ki kurva nagy betűkkel, hogy oldalon kedvezményesen 1800-ért fizet elő, ha itt akarsz akkor 2000. Szabályzat szerint megteheti és dönthet mindenki.
Én pl.: lemondok a két automatás kávémról és legyen 1 helyen apple accounton az összes előfizu. -
Balázs Z.
tag
Kíváncsi vagyok, a Primephonic nagyon jó volt, az idagio-t nem szeretem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megindult az új Apple rendszerek bétáinak publikus változata, kisebb változtatásokra lehet számítani.
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest