- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Btw látom hogy visszatért az lcd piacra a panasonic ezzel az ips-nel ami nem rossz, bár nekem az ambilight lassan letehetetlen lesz.
Viszont gondolkodom hogy lecserélem a 2007wfp-t valami nagyobbra és led-esre, nézegettem ezt a philips-et, meg az u2412-t vagy melyik a legújabb 70k körüli cucca a dell-nek. Nem tudom a jelenlegi panel után az e-ips milyen lenne, azt viszont igen hogy 5. éve milyen képet nézek folyamatosan. Ezért nehéz a dolog.. :\ -
vittuka
aktív tag
Jézus mi ez a duma..
Philips a legjobbak között van tv-k tekintetében, panasonicot csak plazmában veszünk, lcd-t már nem is gyárt. Samsungnak nyilván nem adunk fegyvert, kapnak azok eleget nem kell beállni a sorba, a dell meg kiváló elektronika, de ki is csinálta azt az in plane switching panelt (ips) ? Véletlen nem az LG-Philips !? Tessék kicsit utánanézni a dolgoknak, a dell-nek sincsen saját panele könyörgöm... Mondom ezt úgy, hogy s-ips dell monitorom van, valamint philips ambilight led tv-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged