- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Diabl0
tag
Ezúttal a Samsung adott nekik ihletet, ahogy látom.
-
.Szaki.
addikt
Azért tud kompromisszumos lenni az, ha mindent a telefonon csinálsz. Én például úgy gondoltam és gondolom a mai napig, hogy aki a Samsung DeX-et kitalálta egy zseni, baromi jó ötlet volt, nagyon jól is működik. Mint egy hordozható mini számítógép. Viszont sokkal kényelmesebb most úgy használni, hogy az a telefon kizárólag DeX-en való tartalomfogyasztása van használva, mert a gyakorlatban baromi kényelmetlen tud lenni, hogy éppen benne vagy egy munkában, vagy a pároddal nézel egy filmet/sorozatot és amikor hívnak le kell húzni a telefont. Az első példámra persze megoldás a Buds, utóbbira már egyáltalán nem. Szóval szerintem ez mindig kompromisszumos lesz egy kicsit egy teljes értékű notebook/tablet/Apple TV-hez viszonyítva.
-
joey04
titán
-
prolad
addikt
Nem rossz cucc, de nem lesz könnyű dolga a Fold 2-vel szemben, főleg egy ilyen nyitóárral.
-
Lacielvtárs
nagyúr
amúgy kísértetiesen hasonlít a fold 2re
gyönyörű lett, az érdekelne hogy összecsukva, ez is olyan mint a fold 2 vagy itt már azért nem annyira "ékszerű"?
[link] -
rigoberto
őstag
Várós.
-
teljesen egyetértek
az árából meg simán kijön egy csúcs teló meg egy csúcs tablet (pl: iphone12pro + ipad pro 410+320K vagy samsung s21+ tab s7 410+220k)
ráadásul poros helyen melózok biztos jót tenne a mechanikának
ami úgy néz ki mint valami űrhajó ajtajának a zárószerkezete -
bali
tag
Érdekes, eddig a Samsungot savazták, hogy nem a legjobb Fold a koncepció, mert a sajátjuk, azaz a Huawei-é jobb a kifeléhajtással, aztán erre készítettek egy Fold klónt...
Gratula
-
Hallosz
senior tag
És hol használja ki ezt a készüléket . . . a távolsági buszon filmet néz?
Ha van 1 milla hajtogatós telefonra, nincs 300-400 ezer egy jó tabletra? -
Ádám16
addikt
Azért ez egy kuriózum, ritkaság, egyedi cucc. Ha egy "átlag csúcs telefon 500, szerintem ez lehet 1m is akár.
ÉS közben a pofám leszakad, de ez van.Nekem Razr féle megoldás jobban tetszik ettől. Tablet módot kb csak otthon használnám, akkor meg mindegy, hogy ha van odahaza egy rendes tablet. Viszont a kompaktság az jó lenne.
-
pusszycat
nagyúr
Komolyan mondom jól esik olvasni ilyen specifikációt, mintha hájjal kenegetnének közben. De az ára mintha megcsíptek volna álmodozás közben.
-
<Lacy85>
addikt
“Az Androiddal startoló, de idővel HarmonyOS-re frissíthető különlegesség”
Gondolom 11-es Androiddal startol. És akkor ezek szerint frissíthető lesz Android 10-re. Zsír. -
sohajda90
aktív tag
Nem teljesen, voltak előnyei a X2 / Fold formatervvel szemben:
-nem volt szükség szelfi kamerára, mert a fő kamera modul mindenra használható volt, mivel a hátlapra is ráhajlott a kijelző, ezért szelfizni is lehetett vele (= jobb minőségű szelfik, több látószöggel, normális zoomalhat, ha cropolni akar az ember)
-az elsőből adódóan nem kellett hole-punch camera cut out SEHOVA
-mivel kívül volt a kijelző ezért nagyobb ívben hajlott, ezért kisebb volt a crease középen és ez elvileg a kijelző életidejét is meghosszabbítja, mert jobban bírja a kinyitásokat/becsukásokat
-"mobilmódban" (tehát a mostani összecsukva, külső kijelző használat mellett) jobb képarány jutott az "előlapra"
-mivel oldalt volt az a fix sáv ahova a kamerák és a lényegi elemek kerültek, ezért az egész készülék keskenyebb tudott lenni, mert egyik felének sem kellett olyan vastagnak lennie, hogy a Type-C csatlakozó, a kamerák és az antennák elférjenek benne...Emelett persze ott volt az elvitathatlan negatívum, hogy sérülékenyebb volt. De erre azt tudom mondani, hogy én a Fold2-t is max kézben marném jó szívvel hordozni, mert táskába, zsebbe betéve azért bármilyen szösz-mösz bejuthat a készülékbe, mivel még mindig van Folding gap a két rész között. Egyébként eléggé hangosan felröhögtem, hogy egy tech review-er el is mondta a YouTube videójában, hogy beszerzett egy ilyet és ő is csak kézben hurcolássza...ami azért elég röhejes (és csak az tudja kivitelezni aki mindenhova kocsival megy)...
A jelenlegi foldable-k közül egyedül a Motorola RAZR közel zéró gappes, köszönhetően a speckó hajlítási technológiának, ami viszont megkívánja, hogy oldalt ne legyen lefixálva a kijelző (lévén hogy mozognia kell nyitáskor és záráskor), amiért sokan ekézik azt a kialakítást, pedig szerintem a kor korlátai között egy tényleg dícsérendő mérnöki megoldás...
-
törölt tag
GMS nélkül jó lesz hajlítható vágódeszkának...
-
akaido
addikt
Gyönyörű. (Gondolom) remek működésű is.
Néhány apró(szokásosnak mondható) bibi azért előferdül:
- nem az én pénztárcámhoz szánták.
- nekem már a 6"-nál nagyobb készülékek kiesnek a pixisből
- no "kugli" -
zozzo72
aktív tag
Nem is drága...
-
roli543
őstag
Nyílván, így kevésbé sérülékeny a történet, azonban szerintem a Mate X pont hogy azt hozta el, amire tök jó példa lenne ez az egész koncepció. Egy kijelző, melyet össze lehet hajtani, sokkal életképesebb. Remélem, rá gyúrnak majd a kijelző védelemre, és újra lehet majd ilyen telefont látni, mint a Mate X..
Kíváncsi leszek, ebből mennyit adnak majd el pláne, hogy drágább mint a Fold2, és Kínán kívűl azért Google nélkül necces, minden esetre szépnek elég szép lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest