Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
Akkor szerintem te ne ennyi alapján ítéld meg a dolgot. Két félévet voltam nála, és mégis élek. És nem okozott maradandó lelki károsodást sem.
Egyébként ez "jó", hogy rögtön itt kinyilvánítjátok a véleményeteket, hogy az orosz egy állat, közben meg nincs infótok a dologról, csak egy-két pár perces videó.
Egyébként ha jól tudom, nem marad a VIK-en. -
JColee
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Pótzh-ra milyen karon kell jelentkezi? Nem rémlik, hogy fizikából kellett volna.

A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Annak is meg volt az ideje, hogy a javítás miatt reklamálj. Nálam is volt, hogy nem fogadta el egy feladatra adott jó megoldásomat, pedig azzal meg lett volna a négyes: "jöhet javítani szóban". Standupolhattam volna kvantumfizikából, de abból egy büdös kukkot nem tudtam, úgyhogy 3-as lett. Ha meg a kettes múlik azon az egy-két ponton, akkor még valahogy akár össze is lehet nála vadászni.Én itt befejezem, mert nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest