Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Egyiknel sem. Dea Harmony Hub egy ~10-20 ezer ft nagysagrendu termek, ami nyilvan penz, de felteszem akinek amugy van otthon (tekintve hogy mire jo) annak azert lehet hogy nem elete ervagasa. Ameg egy auto egy teljesen mas dimenzio ilyen szempontbol. Az nem ugy van, hogy jajj megkarcoltam, hat veszek egy uj kocsit. Ameg mondjuk egy HL az pontosan az a szint akit ha veletlen osszetorsz, veszel ujat. Nyilvan feregseg a logi lepese, de ugyerzem kicsit tul vam tolva ez a tema. Ezen az elven telefonmal is lesz egy utolso update es bizonyos ido mulva az osszes program egy nagyobb verzioszamot kovetelne meg, mint ami a keszulekre elerheto. Akkor ott mivan? Szerintem ugyan ez.
-
-Skylake-
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja, szinte tök ugyan az egy önvezető autó meg egy távirányító a hifihez. lol, te sem hiszed el szerintem amit leirtál
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest