- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
macilaci78 #23 üzenetére
Egyiknel sem. Dea Harmony Hub egy ~10-20 ezer ft nagysagrendu termek, ami nyilvan penz, de felteszem akinek amugy van otthon (tekintve hogy mire jo) annak azert lehet hogy nem elete ervagasa. Ameg egy auto egy teljesen mas dimenzio ilyen szempontbol. Az nem ugy van, hogy jajj megkarcoltam, hat veszek egy uj kocsit. Ameg mondjuk egy HL az pontosan az a szint akit ha veletlen osszetorsz, veszel ujat. Nyilvan feregseg a logi lepese, de ugyerzem kicsit tul vam tolva ez a tema. Ezen az elven telefonmal is lesz egy utolso update es bizonyos ido mulva az osszes program egy nagyobb verzioszamot kovetelne meg, mint ami a keszulekre elerheto. Akkor ott mivan? Szerintem ugyan ez.
-
-Skylake-
addikt
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Ja, szinte tök ugyan az egy önvezető autó meg egy távirányító a hifihez. lol, te sem hiszed el szerintem amit leirtál
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest