- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Zárt, nyitott, érdekes kérdések ezek. Linux felhasználó vagyok, nem szeretem a Windowst, mert nem látok bele a mélyébe, és ha valami nem működik, kevés információt ad, ellentétben a Linuxszal, amit tetszőlegesen testreszabhatok, és emiatt inkább szemet húnyok a kétségtelenül létező hibái felett.
Ezzel szemben a telefon számomra nem annyira számítógép, mint használati tárgy. Nem akarok kipróbálni X-féle firmware-t, OS-t, nem akarom szénné hangolni, többek közt azért sem, mert míg a számítógépemnél nem tragédia, ha bármi miatt épp összeroskad, max. egy nap és rendbehozom, addig van másik. Telefonnal nem ilyen egyszerű, az munkaeszköz, amíg mókolok a rootolással, rommal, nem érnek el. És nem fogok amiatt egy másikat is venni, hogy amíg az egyikkel szórakozom, addig a másikat tudjam használni.
Szóval itt annyira nem zavar a zárt rendszer. (persze megértem azokat, akiket igen, nem vagyunk egyformák) Így aztán nem is volt akkora trauma, amikor kipróbáltam az iphone-t, persze vannak hülyeségei, főleg a file-kezelés terén. Viszont többnyire tényleg kényelmes, kézreáll. És jelenleg az Apple az egyetlen, amelyiknek van jó minőségű kisméretű telefonja (sajnos pont ezt a vonalat nem újítja, de ez más kérdés).
-
Giovan!
addikt
Így van, a birka kretének megveszik az iPhonet és csodálkoznak hogy miért fordul el mindenki undorodva ha társalgás közben előveszik a telefont, vagy miért nézik ki őket mindenhonnan. Vagy várj, talán mégsem ez a helyzet, és aki 11 évesznél idősebb, leszarja hogy kinek milyen telefonja van? Persze tudom, egyesek nem tudnak túllendülni a dolgon, dehát ők meg boldogok, mert övék a mennyek országa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest