- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Arra az időre akarják leállítani, amíg a jogi huzavona be nem fejeződik. Több mint fél év múlva lesz a tárgyalás, olyan hosszú leállás a Skype végét jelentené. Tipikusan nyomásgyakoroló húzás. Vagy kikényszerítenek vele valami gyors, peren kívüli megállapodást, és ha mégsem, akkor is lesz tárgyalás.
-
daninet
veterán
"A cég a Skype terjesztésének betiltását és kártérítést követel" Ha jól értem akkor ha nyernek az ebay mint tulaj nem terjesztheti tovább a skypet és el kell adja..vissza nekik, mert senki más nem terjesztheti... vagy csak az terjesztheti aki hagyja a régi állapotokat a programban és esetleg tőlük vesz ápgrédet...
Vagy akkor ez most hogy van? Egyre bonyolultabb -
chepavel
aktív tag
Szerintem nagy játékosok az alapítók.. Nem aprózzák el..
-
Eszleny
aktív tag
Laikusként az jött le nekem, hogy anno a két fickó eladta 2,6 milliárd dollárért a nagy semmit az eBaynek.
-
törölt tag
Ebből a cikkből az látszik, hogy idáig ügyesen manővereztek az alapítók. A "háború" kimenetele még kérdéses. Ki tudja, jogos-e a követelés, avagy a vádak és állítások valóban megalapozatlanok.
-
floatr
veterán
Kezd ez az egész egyre gázosabb lenni. A végén még keresni kell érdemi alternatívát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest