- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem fognak
Es attol meg hogy az s10e-be belefert, nem kell altalanossagban venni.
Fogadjuk el hogy nincs akkora igeny ra. Kb 2 evvel ezelott olvastam egy kinai cikket amiben a szavazok kb 95%-a a "tepsi" mellett dontott. Megtudnak oldani amugy, nagyobb kavakkal es vastagabb szerkezettel. Nyilvan ez a legtobb gyartonak veszteseget szulne. Ezt nem kell reszletezni.
Az Iphone kis meretu kategoriaja pedig azert sikeres, mert a legtobb lanynak/nonek az kell, illetve az az olcso. Es az "olcso" Iphonera hatalmas az igenyA csucs spec jelzo alatt pedig nem Sd lapkara gondoltam.
-
"Pontosan, ismerősi körben is mindenki kisebb telefonokra vágyik, nem értem miért növelik még mindig őket..."
Azért, mert rétegigény. A fórumokon ezt szóvá tevő réteg pedig kisebb, mint amennyiért érdemes lenne egy megfelelő készüléket megterveztetni és legyártani. Nem flame, hidd el, megértelek, én évek óta várok egy normális QWERTY sliderre, de sajnos az is egy letűnt kor gyermeke, pont úgy, mint a 6 hüvelyk alatti készülékek. Az S10e-vel tett egy próbát a Samsung, nem azt viszik a legjobban a családból, ez ennyi, annak sem lesz folytatása szerintem. Sony már rég feladta, csak másképp nagyok a telefonjaik, az szerintem pláne zsákutca. Ha az Apple meghúz egy SE2-őt, annak lehet sikere, de szerintem még az is erősen kérdéses. Egyébként a OnePlus 6-ig bezárólag nem éreztem nagynak a telefonokat, a 7 Pro az első, amire azt mondom, hogy oké, ennél már nagyobb és nehezebb ne legyen, mert az már nekem sem jönne be. Pedig, az én kezeim kisebbek az átlagnál, szóval nem hiszem, hogy másnak kezelhetetlen lenne ez a méret. Csak hát, a megszokás nagy úr. A mainstream piaci igény meg még nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest