Kiszivárgott a OnePlus 8

Ami azért vicces, mert 7T Pro még nincs és a 7T európai premierje is csak jövő héten lesz.

Nem kéne megmutatnom, de jelenleg az alábbi telefont használom: ez a gyönyörű, matt kékbe öltözött, tripla hátlapi kamerát használó OnePlus 7T, amely Indiában már bemutatkozott, az európai premierje azonban csak október 10-én lesz, és utána lehet errefelé megvásárolni.

Az Európában hamarosan megjelenő OnePlus 7T
Az Európában hamarosan megjelenő OnePlus 7T [+]

És akkor várható még a motorikusan kiemelkedő szelfikamerát és csupa képernyő előlapot kínáló OnePlus 7 Pro frissítése is, hiszen a McLaren Edition különkiadás már lebukott. Az OnLeaksnek most azonban nem ehhez, hanem az állítólagos OnePlus 8-hoz vannak renderképei és egy videója, ami persze a jó minőség ellenére sem garancia, hogy a jövőre vált modell valóban így fog kinézni.

A OnePlus 8 formája az OnLeaks információi szerint
A OnePlus 8 formája az OnLeaks információi szerint (forrás: OnLeaks / CashKaro)

A függőleges kameraelrendezés hátul a 7 Pro dizájnját követi, a kék festés a 7T mutatós mázát, az előlapon a bal felső sarokba száműzött kameracsepp pedig a Honor View 20-ét. A CAD fájlok alapján készített 3D render 162,6 x 75,8 x 8,8 milliméteres házat ígér, ami az eddigi legnagyobb OnePlus modellé teheti, ennek az egyik oka a vezetékmentes töltés bevezetése lehet.

A 30 wattos vezetékes gyorstöltés, a Snapdragon 865, a 8/128 gigabájtos kezdőkiszerelés és a némileg megnövekedett ár olyasmi, amit az OnLeaks különösebb kockázatvállalás nélkül mer megtippelni, a február/márciusi, a korábbiaknál előbbre hozott start viszont stratégiaváltást vetíthet előre, ha a forrásnak hinni lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Ezért nem tölthető a OnePlus 7T vezetékmentesen

    A magyarázat éppen még logikus is, és reményt ad a OnePlus mobilok és a Qi töltés közös jövőjére.

  • Bemutatkozott a OnePlus 7T

    Tripla hátlapi kamerarendszer, frissített design, 90 Hz-s Fluid AMOLED kijelző HDR10+-szal, még gyorsabb gyorstöltés, Snapdragon 855+ és csomó apróság jellemzi az újdonságot.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés