Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
én is uTorrentet használok, igen mellette megy a HD videó is wifin, Belkin 300Mbit-es USB-s wifik, na ehhez a mutatványhoz azért 3-4 méteren bellül kell lenni

nem tapasztaltam ilyesmit, de a routerem sem volt egy olcsó darab, de nagyon ott van
az 1GB RAM az igen sovánka
nekem 2GB van a gépben, meg teljesítménycentrikusra van állítva a gép így nem veszi vissza az órajelet 1,66Ghz-ről,
amúgy az atom n455 a P4 3,4Ghz teljesítményét hozza kb.
Ja amúgy Win7 starterel 2GB rammal
a lassulást z is okozhatja,hogy ua. HDD a rendszer,meg ahova töltesz és azon van még a virtuális memória is, a sok kis írás fejugrálással jár ... -
Teasüti
nagyúr
Meglepne, ha utorrent bármilyen erőforrást is használna. Sosem láttam még egy gépen se 1-2%-nál több terhelést a program alatt.
Sokkal valószínűbb, h maga az adatforgalom terheli a géped, pl ha túl gyors a neted és a géppel routerkedsz, stb.Mondom ezt úgy, h már használtam én is letöltőgépet (1 ghz p3, 256 sd ram, winserver) és semmi terhelést nem generált a progi. Inkább a kernel ugrasztotta meg a procit, amint meg kellett birkóznia a rendszernek a hálózati forgalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Metal topik
- Assetto Corsa Rally
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nekem 2GB van a gépben, meg teljesítménycentrikusra van állítva a gép így nem veszi vissza az órajelet 1,66Ghz-ről,