Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
Valakinek megvan csak az APK fájl?
-
Bavid
senior tag
Még így is eléggé le van maradva.
-
csab2
veterán
Gondolom, hogy csak 2.2-re van ez a frissites.
-
Rickazoid
addikt
Alap kategória nézete van, két csoportban kb egy tucat valamint öt alcsoport, ezzel ki is merül a Market képessége. Ja, meg van Top Free/Paid és Just in nézet. Nem szűrhetsz, rendezhetsz méret vagy dátum szerint, értékelés szerint, letöltés mennyisége szerint, feltöltő szerint, ár szerint.. hirtelen ezek jutottak eszembe. Csak keresés van, de az se tökéletes, bár általában megtalálni a keresett programot, néha viszont pont azt nem találni a listában, aminek pontosan beírod a nevét.
(#3) gretzky77: nem tapasztaltam ilyesmit.
-
gretzky77
veterán
hello mindenki nekem reggel óta nem megy a market,net van meg minden ok de a marketre hibaüzit dob server error has occured én szúrhattam el vmit vagy másnak is rossz?Azért ide irtam hátha a frissités miatt van vmi gond!? Köszi
-
Rickazoid
addikt
Egy normális kategória nézetnek és valami állítható szűrésnek, rendezésnek jobban örülne mindenki szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mostantól hasonló és kapcsolódó elemek felajánlására is képes a Google online alkalmazásboltja.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest