Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xedamen

senior tag

válasz kchris78 #72 üzenetére

Őszintén? Már az andoid 4.4 óta jönnek az ígérgetések, pl.: "butter project" aztán mi lett? Nexus sima lett, HTC, Sony, Samsung laggolt, mint a gép. 5.0-nál különleges RAM kezelést ígértek, köszönjük, remek lett... :W

Én anno S2-nél témákat csinálta, külön ikonokat, statusbar ikonokat cserélgettem rendszer szinten, mindig fent volt a legfrissebb főzött ROM, MIUI, Cyanogen stb stb stb... Élveztem, tényleg, meg vártam a javításokat, DE!

Sosem voltak meg az adataim (jegyzetek, SMS-ek, alkalmazások stb) Persze, volt Titanium backup, de az meg telemocskolta az új rendszert. Ezért váltok minden évben iOS-re. Szeretem, hogy mindig megvan mindenem, stabil a rendszer, nem kell agyalni a mókoláson. De nincs WiFi Direct, nincs uTorrent, nincs fájlküldés és még sorolhatnám.

A samsungban hatalmasat csalódtam. Most várom az új Nexust, nem tudok mást tenni.

Lábjegyzet: Azért amellett se menjünk el, hogy 280k volt az Edge, mikor megvettem és kopik a króm körbe rajta... Ha most el akarom adni Telekomosként, kapok érte 130-at maximum. 3 hónap alatt...

• xedamen

senior tag

válasz Quasi_modo #68 üzenetére

Itt éppen az... Attól függ melyik alkalmazás frissítését rontják el. De mindig van egy, ami beragad. értem én, hogy nem az android hibája, nem hiába váltok vissza mindig, imádom a rendszert. De azért egy 280 ezres telefon ne merüljön már 60%-ot 20 perc kijelzővel meg 2 óra zenehallgatással 12 óra alatt.

És ugye akkor még mindig nincs magyarázat arra, hogy mit keresnek ott azok az alkalmazások, amiket meg sem nyitottam 3-4 napja?! Elég bosszantó. Egyébként ez a Samsung sara. Z3-Z3 compactnál semmi hasonló hiba nincs, soha (tapasztalataim szerint), sem a nexusoknál.

Mondjuk a RAM mizériáról a Samsung is tud, de már 4 hónapja csak hallgatnak és nem oldják meg.
    S6 Edge multitasking: Internet megnyit -> oldal felkeresése... Hű, írtak viberen, válaszolok, közben váltok egy zenét spotin mondjuk - vissza az internetre, olvassam végre el a cikket -> alkalmazás újratölt, oldal újratölt. 3GB RAM-mal. Megoldásuk mi volt? S6 Edge+ 4 Gb-tal. Köszönöm szépen :F

• xedamen

senior tag

válasz kali #62 üzenetére

S5 -> Note 4 -> iPhone 6... Hidd el, ismerem az androidot. Persze, a facebook meg a messenger gyilkos, ahogy a weather daemon is (kapcsoljam ki a helymeghatározást az időjárásban), tiltsam le a szinkronizációkat, töröljem le a facebook-ot, mert beragad és zabál, mint akksit, mint RAM-ot. Akkor minek okos telefon?

Hagyjuk már...

• xedamen

senior tag

Hülyeség az egész mAh-ás dobálózás... Majdnem olyan, mint a megapixel szám. Jelenleg Izlandon dolgozom egy gyárban, reggel 6-kor levettem a telefonom a töltőről, 2 órát ment a zene a fülemben Spotify-ról, de az Instagrammot pl meg sem nyitottam, ahogy a What's App-ot sem, a Facebook kb 20 percet mehetett egész nap, és erre ez a látvány fogad? (Képek lent) Androidosok tudják, hogy a kijelző szokta a listát vezetni, de mint említettem dolgoztam 15 órát, így kb 20 percet ment a kijelző egész nap, így nem is szerepel a listán.

iPhone 6-ról váltottam S6 Edge-re, de már látom, hogy hiba volt. Hiába a pofaszaggató kamera, ha este 9-re 20% alá merül, úgy, hogy a kezes-lábas belső zsebében volt egész nap...

Kép 1

Kép 2

Új hozzászólás Aktív témák