Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xedamen

senior tag

válasz kchris78 #72 üzenetére

Őszintén? Már az andoid 4.4 óta jönnek az ígérgetések, pl.: "butter project" aztán mi lett? Nexus sima lett, HTC, Sony, Samsung laggolt, mint a gép. 5.0-nál különleges RAM kezelést ígértek, köszönjük, remek lett... :W

Én anno S2-nél témákat csinálta, külön ikonokat, statusbar ikonokat cserélgettem rendszer szinten, mindig fent volt a legfrissebb főzött ROM, MIUI, Cyanogen stb stb stb... Élveztem, tényleg, meg vártam a javításokat, DE!

Sosem voltak meg az adataim (jegyzetek, SMS-ek, alkalmazások stb) Persze, volt Titanium backup, de az meg telemocskolta az új rendszert. Ezért váltok minden évben iOS-re. Szeretem, hogy mindig megvan mindenem, stabil a rendszer, nem kell agyalni a mókoláson. De nincs WiFi Direct, nincs uTorrent, nincs fájlküldés és még sorolhatnám.

A samsungban hatalmasat csalódtam. Most várom az új Nexust, nem tudok mást tenni.

Lábjegyzet: Azért amellett se menjünk el, hogy 280k volt az Edge, mikor megvettem és kopik a króm körbe rajta... Ha most el akarom adni Telekomosként, kapok érte 130-at maximum. 3 hónap alatt...

Új hozzászólás Aktív témák