- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Az a helyzet, hogy MSék ki fogják bírni, ha nem veszed meg az új OSüket. Olyan szinten vagy kompromisszumra képtelen és csak a saját berögződött dolgaidhoz ragaszkodó, hogy nincs értelme győzködni. Az esélyét sem akarod megadni, hogy megszokj valami újat, mást..ha ennyire jól elvagy XPvel, miért nem használod tovább szép csendben? Nem tilos..a hasonló figurák okán az MSE és egyéb vírusírtók is frissülnek még jó darabig..hát hajrá.
Egyébként ha nem lennél lusta (mert ez szerintem egy egészséges adag lustaság is), simán meg tudnád oldani, hogy számodra is okés legyen a 8.1 pl. A 7 is teljesen használható rendszer régóta. A grafikai csicsamicsákat letiltva is tud értelmesen kinézni, testreszabó/ás kérdése. Én nemrég váltottam 8.1re, a 8 nekem sem tetszik, ott komolyabban kell beavatkozni, hogy kézreálljon, de itt pár kattintás..nem haltam bele..XPt viszont tuti, hogy nem használnék már, csak ha nagyon muszáj (HW limitáció, kompatibilis szoftvertéma és egyebek okán).
Sry, de már zavaró az ámokfutásod. Szóval ezt a vonalat zárjuk itt le kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest