Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
UnSkilleD #159 üzenetére
Használnánk ha lenne elég jó PC-nk hozzá. Egymagos P4 proccosokból álló gépünk van 7 db, 1 GB DDR SDRAM-mal, alaplapi Intel VGA-val. Az XP is "laggol" (aktív virnyakergetővel) ha egy böngésző és az Office együtt futnak.
Mellesleg már a tisztaszoft is megváltozott, hiszen a legutóbb is SuliX-ot kaptunk nem Win-t! (a SuliX 5.0 telepítő el sem indult a "gyári" DVD-ről) A korábbi években postán kapott windowsokat most már nem lehet aktiválni MAK kulcs túllépés miatt. -
akaido
addikt
Ált iskolai számtech tanerőként, a főnököm megkérdezte, hogy lenne pénzünk szoftvert venni, mi legyen? Azt mondtam amit Schiffer a Kálmán Olga interjúban: "Semmit!"
A főnök nem hitte el, és győzködött, hogy na mégis mondjak már valamit. (semmi keretösszeg, semmi konkrétum, hogy milyen szoftver lehet, semmi támpont.)
Erre jeleztem, ha véletlenül MS op.rendszerben gondolkoznánk, akkor érdemes tudnia hogy, a legjobb gépeink P4 Northwood 3 GHz 1 GB DDR RAM, alaplapi Intel VGA kiépítésűek. Ezen műxik azixpé, de még ha lenne licenszünk akkor sem tolnék fel W7-et erre a konfigra, tehát ez kilőve. Természetesen már a P4-nél elakadt... a szava is.
Valszeg vírusirtókat rendelünk...XP-re....de ezt nem én javasoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Filmvilág
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Reklámblokkolók topikja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest