- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janitor01
tag
Ebben igazad is van meg nem is. Egyenlőre ez egy kísérlet. Sok mindent ki lehet benne próbálni. Az MS ilyen szempontból nem szorul arra, hogy agresszív legyen mert neki nagyon kell vigyáznia mit csinál a hardverek árával, hiszen neki nem érdeke rivalizálni a többi windowsos laptoppal. Ezzel az árazással pedig garantálja, hogy nem is fog..
Igazából már a macbook nál is éreztem (ugye a nagyon vékony 2015 ös macbookra gondolok), hogy a gyártók rájöttek, hogy van egy réteg aki, elsősorban netezik és dolgozik (programozik, office dolgokat csinál) és rengeteget van úton! Ilyenkor szinte nem számít az ár mert sokszor céges a gép, de ha nem is ilyenkor annyira nagy a függésed a veled lévő eszköztől, hogy (általában) és elég nagy a hajlam, hogy belevágj új dolgokba. Ezeknek az embereknek elkeseredett igénye, egy minél kompaktabb és minél sokoldalúbb gép. Sokan próbálkoznak IPAD-al (meg egyéb tabletekkel) én is így tettem de az a baj, hogy ezeken többnyire nem jó gépelni. Ergó ha 1-2 hétig úton vagyok és erről kell intézni a napi 50-100 levelet és nem csak beleírni két sort egy prezibe akkor kell a billentyűzet. A Smart coverek nem szarok csak az a baj, hogy az ios (de szerintem az adnroid sincs) igazán felkészítve arra, hogy fizikai billentyűzetekkel használják. Egy ideje egy 13" os rmbp-t használok. De ha csak aktatáska van nálam akkor ezt is soknak érzem. Ergó én abszolúdt vágyom egy ilyen "öszvérre". A surface 3 mat próbáltam de sajnos tablet módban nagyon sok volt a kompromisszum és annyira nem találtam jó laptopnak, hogy bevállaljam az "öszvérségét" két kompromisszumos eszközért.
A macbookot jobb ötletnek tartom csak ott meg a csatlakozók alacsony száma veszi el a kedvem (meg az, hogy hihetetlen drága).
Szerintem ez az a kategóriája a gépeknek (nemtom miez ultránál is ultrábbok?) ami a követekző 3 évben teljesen kisöpri a hagyományos laptopokat. Lesz a tablet, lesz ez és a komoly munkaállomások meg játékos laptopok. Akkor talán az áruk is eléri majd azt a szintet, hogy mindenki ilyennel mászkljon
-
alvarezlopez
tag
Szerintem kb. annyiért gyártják le. De amúgy a gazdasági elemzők az MS -nél biztos jobban vágják a témát, mi lesz nyereségesebb és milyen árcédulát ragasszanak a termékeikre.
Sajnálom amúgy, hogy drága ez a gép. Nagyon bejön, csak egyelőre működik a 6 éves Vaiom és kb. mindent tud, amit tudnia kell kellő gyorsasággal. Majd ha leég, vagy leejtem, vagy ha jön majd valami olyan durva szoftver, ami feltétlen szükséges és megköveteli a nagyobb erőforrást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magisk
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest