- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
kolosanyi #43 üzenetére
eddig én is azt hittem.
de kijöttek a kétmagos dolgok, és láttam pár tervet az arm-al kapcsolatban - itt a ph-s cikkek között - és bizony 1,4 - 2,4 ghz-s dual/quad core-os végrehajtó egységek LV radeon-nal vagy geforce-al bizony eléggé azt sugallják, hogy az arm bizony teljesítményben is kezd elég lenni...(#45) lordfreyr: pont ezért lenne gáz, ha még egy "sokat" fogyaszto x86-os proci is bekerülne a képbe - bár inkább apu, de még akkor is...
-
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #40 üzenetére
az egy napos üzemidő kevés és ez be is bizonyosodott a kétmagos telefonok esetében - tesztekkel, tapasztalatokkal, stb. Elég sokan elégedetlenek emiatt.
Az arm pedig úgy fejlődik, hogy miközben kisebb lesz a fogyasztás vagy ugyanakkora, vagy nagyobb teljesítményt tud nyújtani.
Nem véletlenül van a tabletek nagy részében is arm, pedig ott az egynapos üzemidő elég lenne... hm?nem mondtam, hogy az intel kis cég, vagy hogy nem képes összehozni durva dolgokat, de nagyon az x86-ot nyomják, ez tetten érhető a proci + gpu fejlesztésein is, ahol - tudtommal - larrabee magokat akar majd a procik mellé rakni... ami nem biztos, hogy a legjobb megoldás lenne, csak egy példa.
Kíváncsi leszek, hogy mikor tudják felvenni az x86-os egységek a versenyt az arm-os dolgokkal fogyasztás/teljesítményben.
-
nuke7
veterán
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
már nem azért, de az x86-os megoldások az okostelefonok piácán hogy vennék már fel a versenyt az arm-os dolgokkal, amik ráadásul már a win8-at is támogatni fogják..
ha csak emiatt lenne a meego már rég nem kéne lennie.
de talán tablet-en meg okostelón még jó lehet.
amúgy a webOS hol tart..? -
nuke7
veterán
ez a meego miért jobb mint egy linux..? gondoljátok, hogy majd jobb lesz hozzá a support?
táblagépeken, meg telefonokon még oké, de netbook-ra szerintem valamilyen jó kis linux distro kellamugy nekem bejön az n9, csakhát a fizikai qwerty hiányzik nagyon rola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Óvodások homokozója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest