- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
Rabbitf_24 #31 üzenetére
Szvsz a Jedi Academy óta nem volt normális. A Force Unleashead 1-2 sem volt rossz, de nem az a tipikus star wars játék.
Anno volt egy SW játék, nálam az viszi a pálmát. Jedi Power Battle. Jó kis playstation
-
Rabbitf_24
addikt
Épp most tolom a SW Force unleashed-et. Szerintem még párszor végig kell vinnem, mire kijönnek újra vmi normális SW játékkal...
-
TazLeacher
nagyúr
Hogy a f.szomba lehet egy kinectes játék gameplay-t mutatni a nélkül, hogy látnánk, hogy mit művel közben a játékos? Most őszintén...egy ilyen játéknál ki nem sz@rja le, hogy hogy megy a homoksikló, és hogy milyen mozdulatokat csinál a fénykarddal a jedi? Nem az lenne a lényeg, hogy azt lássuk, hogy közben mit is művel a játékos? Aki ezt a videót készítette az egy sült hülye barom volt...a feléig néztem, onnantól tök fölösleges lett...(bár addig is)
-
dilipok
veterán
? Azt hogyan is gondoltad? 2en allnanak a tv elott, az egyik ugral, a masik meg hadonaszik?
Erdekes elgondolas
Amugy meg van aranylag normalis FPS kinectre: Rise of Nightmares. Nekem tetszik. Mellesleg a kinect nem igazan a hardcore retegnek keszul. Kikapcsolodasra, csoportos jatekra van inkabb kitalalva es ott tokeletesen helyt is all
-
mnmlst
tag
En mar elore sajnalom szegeny volt kollegamat! Amiota bejelentettek ezt a jatekot, azota varja es most, hogy kozeleg a megjelenes megvette a kinectet, csak emiatt... :/ Mekkorat fog csalodni, meg meloban is ott ugralt, hogy hogyan kell majd kardozni!
-
pckownz
őstag
Ez most komoly?
Jön egyszerre pár droid/rohamosztagos, "odarepülsz", kaszabolsz kettőt és meghaltak?
Meg ahogy elnéztem a Rancor-ral sem lehet célozni, csak dühöngeni. Na a tánc az aztán Vader inhalátorában is kicsapja a biztosítékot...
Ki a facom akar egy jó kis lightsaber duel helyett Jabba-nak táncolni? Hagyjuk már -
Spancho
senior tag
Amúgy a Kotor-ban is kellett anno táncolgatni szóval ez nem annyira újdonság
Ebből a fajta játékból szerintem meg az itt kommentelők már kinőttek ,tuti ilyen 10-12éves kisfiúk/kislányoknak lesz ez csinálva.(az egész kinekt gyerekes szerintem) -
Foo
tag
szerintem 4:17-nél az enyhén 'szellemi fogyatékos Jabba sokkal viccesebb, mint a pirított hógolyó Boba Fett...
egyébként szerencsétlenségemre az első három... illetve a középső három részen 'nőttem fel, szóval ezek a trilógiához méltatlan, konzumidiótáknak készült izék kurvára felháborítanak! ennyi............ -
szpal17
őstag
Egy messzi messzi galaxisban...kuka.
-
Realradical
őstag
Hát ez egy hulladék. Ez a táncos rész kicsit olyan mintha az mondanák: "amit meg akartunk valósítani az nem jött össze, de beteszünk némi dance central jelleg cuccot hátha megmenti az összhatást".
-
dilipok
veterán
-
wikings2
őstag
Az emberi mozgást követi le a karakter futása és fordulatai vagy az egy előre leprogramozott valami és nekünk csak hadonászni kell?
Ha nekünk kell mozogni a térben és kicsit szabad az egész akkor talán érdemes rá beruházni. -
Ateszzero
őstag
Nem tudom ki találta ezt ki de az elgondoláson kívül semmi nem tetszik benne.
-
Xaels
félisten
Pont az nem látszik a videón ami a lényege lenne mégpedig az irányítás. Amúgy meg ránézésre nem sokat kellett rajta agyaljanak. Fogtak 1-2 régebbi SW játékot és átültették a már megtervezett és legyártott dolgokat. A táncolós rész meg maga a hányás...
-
Apika
addikt
Ez tényleg érdekes így egyben. Én szétválasztanám: vagy játszom, vagy táncolok. Úgy látszik próbáltak többféle igényt kielégíteni. Az lett az eredmény, hogy senkinek sem tetszik...
-
Ez mind játékmenetben, mind grafikában csapnivaló. Nagyon gagyi a megvalósítás.
Szerintem úgy lenne az igazi, ha pl ketten kéne játszani. Az egyik ember megy a joy-al a másik meg hadonászik. Ez, hogy ide oda repül az emberünk az ellenségek között elég szánalmas. -
ghostmat
tag
inkább ki sem találta volna az a manager annak idején a kinect PR-jához azt az előre renderelt videót, amin "játszották" először a lézerkardos star wars-t...
komolyan...ez égő, gyenge, gagyi, és még sorolhatnám, nekem nagyon nem tetszik...
najó a podrace tetszik de csak azért mert azt imádtam pc-n, gyors volt és máshol sehol nem mehettem 1000 km/h-val -
törölt tag
ez kb olyan mint a wow-ban a chopper vagy a helikopter.
a játékfejlesztők képesek porba gyalázni a játék univerzumát csak azért, hogy 10%-kal többet adjanak el belőle.ez van, amikor managerek készítik a játékokat...
-
callmeakos
veterán
Tánc egy SW játékba? Óóójaj
De a We No Speak Americano befigyel
-
dilipok
veterán
amennyire vartam ezt a jatekot, annal inkabb ugy erzem ezek alapjan a gameplay videok alapjan, hogy hanyagolni fogom. Jo poen a tancolas, de egy SW jatekba??? Tenyleg? nemtudom ki hogy van vele, de en inkabb kaszaboltam volna +2 orat egy ilyen jatekmod helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest