- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Nagyon egyénfüggő. Ezeknél az autóversenyeknél pl. általában sokkal kevesebbet lehet látni a fülkéből, mint a valóságban. Így nehezebb is felmérni mi van körülötted. Ha nem destruction derby stílusban mész, sokat segíthet.
Nem tudom xbox-ra van-e valami egyszerű repülő/helikopter szimulátor, de oda meg aztán maga a tökély. Fps-ről nem is beszélve, de túlságosan előreszaladtam, ez majd talán egyszer...
-
Sziasztok keresek gyári eredeti Kinectes játékokat tud nekem ebben segiteni valaki?
-
Peat;)
veterán
Szerintem ez a fejkövetés inkább hányingerre jó, főleg hogy jó lassan vontatottan teszi a szerkezet a működést. Max az elején fogja az ember próbálgatni milyen jópofa, utána már 99%-ban úgyis meredten fogja nézni a tv-t és csak annyira fog mozogni a feje hogy az a plusz képmozgás megzavarja a gyomrot.
-
Smile13
csendes tag
Azta ez a "head tracking" igen csak komoly
,főleg egy ilyen brutál autós játéknál...
-
fasterware
aktív tag
Azért remélem rágyúrnak a grafikára forza 4 - nél, nem csak a kinektre koncentrálnak. Ja meg rengeteg pálya legyen ( mondjuk ha annyit felvonultatnak, mint a sfift 2 - ben akkor okés lesz ).
-
havasa
aktív tag
Ha lenne olcsón(15K) Kinnect PC-re, vennék egyet a Head tracking miatt. (Most van egy épített, de nem használom, mert macerás).
-
R4v3n319
csendes tag
nekem 10 éve volt egy infrás sisakom (de hogy hova lett passz, még képet se találok róla a neten), az lekövette a fejmozgást és elég sok játékban lehetett használni. Épp ideje volt már valami hasonló dolognak.
-
Def26
félisten
Kár, hogy már nem gyártják az eredeti MS kormányokat.
-
anulu
félisten
valami pálca lesz a SW játékhoz? márcsak a feeling miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged